Pr. 1. januar 2019 blev Lading Maskinforretning autoriseret Husqvarna-forhandler.

Vi glæder os rigtig meget til at føre Husqvarnas stolte og traditionsrige brand på det danske marked. Husqvarnas historiske aner går hele 330 år tilbage i tiden, og i dag er Husqvarna, med en bred og innovativ produktportefølje i bagagen, universelt anerkendt som en af verdens førende fabrikanter af skov-, park- og haveprodukter til professionelle og private. Dette indikeres også af Husqvarnas forhandlernetværk, der tæller over 25.000 lokationer på verdensplan.

Blandt Husqvarnas omfangsrige sortiment kan bl.a. nævnes Klippo plæneklippere, robotplæneklippere, Zero-turn plæneklippere, Riders, Pro Riders, buskryddere, løvblæsere, sneslynger, højtryksrensere og motorsave. Du kan læse meget mere om Husqvarnas mange spændende produkter lige her. Indenfor en måned lancerer Husqvarna desuden en spritny robotplæneklipper, der lover at sætte helt nye standarder for branchefeltet.

Husqvarna robotplæneklipper

Hos Lading Maskinforretning kan du dermed også få foretaget professionel og kompetent service på din Husqvarna-maskine af en af vores autoriserede teknikere. Skal din Husqvarna-maskine have skiftet en eller flere dele, så anvender vi kun originale Husqvarna-reservedele – altså de samme komponenter, som din maskine blev samlet med ved montagelinjen. Originale Husqvarna-reservedele er med til at sikre den højest mulige grad af topdrift, ydeevne og sikkerhed igennem hele maskinens levetid. Har du spørgsmål vedrørende din Husqvarna-maskine, kan du altid kontakte os og oplyse motornummer, så kan vi hurtigt give dig den bedste vejledning og service.

Som autoriseret Husqvarna-forhandler anbefaler Lading Maskinforretning kontinuerlig og proaktiv service på din Husqvarna-maskine. Med en fast serviceaftale hos Lading Maskinforretning mindsker du risikoen for ubelejlige nedbrud og havari. Ved vores serviceeftersyn kontrollerer vi funktionalitet, der inkluderer både drifts- og sikkerhedssystemet på maskinen. Du kan altid se de anbefalede serviceintervaller for din maskine i instruktionsbogen.

Husqvarna Rider

Har du spørgsmål vedrørende et af Husqvarnas produkter eller en fast serviceaftale på din maskine, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 94 84 66 eller på mail kontakt@ladingmf.dk.

Husqvarna - Lading Maskinforretning