Sammen med 130 gæster blev vi inviteret til Hamburg, hvor vi blev præsenteret for den nye kompakte fejemaskine MC 250.

Fejemaskiner er efterspurgte både i byens centrum men også i udkanten af byerne. Uanset hvor fejemaskinen hører til, vil der undertiden skulle dækkes lange afstande mellem opgaverne. Hyppig kørsel til materialegården eller affaldsstationer medfører derfor tomgangstid og er ineffektivt. MC 250 tilbyder løsningen, fordi den kombinerer en transporthastighed på 60 km/t og en affaldsbeholder med en volumen på 2,2 m3. Foruden lanceringen af maskinen fik vi en god teknisk viden omkring den, denne viden ser vi frem til at kunne dele med vores kunder. Det betyder at selvom fejemaskinen først er til salg fra ultimo 2019 kan vi, for interesserede, allerede nu fortælle meget mere om MC 250.