Bygget i Danmark til opgaver i hele verden

Lige siden Egholms opstart i halvfemserne har virksomheden leveret redskabsbærere til kommuner, byer, ejendomsforvaltning- og vedligeholdelsesvirksomheder samt industrielle ejendomme i hele verden. Det er der nemlig en god grund til:

Egholm A/S udvikler og producerer redskabsbærere i høj kvalitet. Redskabsbærerne bliver anvendt til at holde veje, parker og andre udendørs arealer rene og indbydende hele året rundt.

Egholm maskiner er fremstillet med dyb respekt for godt håndværk og med sans for detalje og kvalitet – både for operatøren og for dem, som skal nyde slutresultatet af det udførte arbejde.

Med Egholms redskaber, som er udviklet til maskinerne, opnår du perfekte resultater uanset hvilken opgave der er tale om. 

Hos Lading Maskinforretning er vi forhandlere af Egholm redskabsbærer samt alt i tilbehør til maskinerne. Her finder du både løsninger til privat og erhverv. Vi har samlet et stort udvalget af tilbehør og reservedele. Vi kan også hjælpe dig med service på maskinerne, hvis dette skulle være dit behov.

Park Ranger 2150

Høj fleksibilitet og manøvrerbarhed 

En maskine velegnet til alle former for vedligeholdelsesopgaver

City Ranger 2260

Styrke og alsidighed året rundt

En maskine velegnet til større vedligeholdelsesopgaver hele året rundt

City Ranger 3070

Performance på højeste niveau
En kompakt maskine til vedligeholdelse af de helt store udendørsarealer året rundt

Byg din helt egen Egholm maskine

Ved hjælp af Egholm konfigurator kan du nemt og hurtigt lave den kombination af maskine og udstyr, som er mest velegnet til dine behov. 

Egholm Quick-shift system

Læs mere om Egholm

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om Egholm eller se en demo, så kan du henvende dig til os, eller udfylde formularen – så kontakter vi dig.