Husqvarna Højtryksrenser

Motor

  • Højtryksrenser Husqvarna PW 125 Højtryksrenser kr. 1.259,00 inkl. moms Læs mere
  • Højtryksrenser Husqvarna PW 235 Højtryksrenser 230V kr. 1.679,00 inkl. moms Læs mere
  • Højtryksrenser Husqvarna PW 345C højtryksrenser 230V kr. 2.499,00 inkl. moms Læs mere
  • Højtryksrenser Husqvarna PW 350 højtryksrenser 230V kr. 3.099,00 inkl. moms Læs mere
  • Højtryksrenser Husqvarna PW 360 højtryksrenser 230V kr. 3.199,00 inkl. moms Læs mere
  • Højtryksrenser Husqvarna PW 480 højtryksrenser 230V kr. 4.899,00 inkl. moms Læs mere
  • Højtryksrenser Husqvarna PW 490 højtryksrenser 230V kr. 5.599,00 inkl. moms Læs mere

Husqvarna højtryksrenser – spar tid, kræfter og ressourcer uden at miste effektivitet og ydeevne

Ved udendørs arbejds- og rengøringsopgaver, der kræver lidt mere kraft end rengøringssvamp og en skurebørste, så er en effektiv højtryksrenser det helt rigtige redskab at alliere sig med. Med en højtryksrenser sparer du både tid og kræfter på de udendørs rengøringsopgaver, og du får et fremragende og professionelt resultat. Så uanset om det er bilen, flisearealet, stakittet, terrassen eller mountainbiken, der trænger til en spuling, så vil du med en højtryksrenser opnå et effektivt slutresultat.

Når først du har prøvet at have en højtryksrenser i dit redskabsskur, vil du have svært ved at undvære den igen. Kombiner effektivitet, høj ydeevne og tidsbesparelse, når du anvender højtryksrenser til dine udendørs rengøringsopgaver.

Lading Maskinforretning er autoriseret forhandler af den førende producent, Husqvarna, som også præsenterer et stærkt sortiment af højtryksrensere.

Kvalitet og brugervenlighed går hånd i hånd, når du vælger en Husqvarna højtryksrenser. En Husqvarna højtryksrenser giver dig en stor mængde bekvemmelige fordele, når du betjener højtryksrenseren i form af bl.a. lynkoblinger, slidstærke metalpumper, hjul med stor trækkraft og vandslange med stor rækkevidde.

Når det kommer til miljøet, er Husqvarna højtryksrenser også helt fremme i forreste række. En Husqvarna højtryksrenser bruger i gennemsnit ca. 80 % mindre vand til den enkelte rengøringsopgave end en almindelig vandslange.

Husqvarna – den nemme vej til effektiv rengøring

Afhængig af hvilke typer rengøringsopgaver der skal udføres, og omfanget af disse, så har vandtrykket og vandgennemstrømningen betydning. Af samme grund tilbydes der i Husqvarnas modeludvalg af højtryksrensere fire forskellige serier: 100-serien, 200-serien, 300-serien og 400-serien. Jo højere serienummer, jo mere power får du i højtryksrenseren. Dermed er dit behov og anvendelsesområder for højtryksrenseren afgørende for hvilken seriemodel, du vil få mest glæde af.

100-serien håndterer nemt f.eks. terrasser og haveudstyr, og er et godt valg til grundlæggende udendørs rengøringsopgaver. I 200-serien får du universalhøjtryksrensere som er robuste i både design og ydeevne. 300-serien er en kollektion af højtryksrensere, der er ideelle til mere krævende rengøringsopgaver, som f.eks. køretøjer. Her får du en driftssikker, højtydende og kraftfuld højtryksrenser, der tilføjer ekstra dimensioner til dine udendørs rengøringsopgaver. I 400-serien er du garanteret højtryksrensere, som yder maksimalt på alle parametre. En af højtryksrenserne i 400-serien er det stensikre valg til industri og erhverv, hvor kravene til kraft, drift og holdbarhed er ekstra skærpede. Eksempler på rengøringsopgaver, som en model fra 400-serien er velegnet til, kunne f.eks. være store lastkøretøjer, både, industrielt værktøj og erhvervskøretøjer, facader og bygninger.

Køb din Husqvarna højtryksrenser hos Lading Maskinforretning

Hos Lading Maskinforretning forhandler vi Husqvarna højtryksrensere fra samtlige føromtalte produktserier: 100, 200, 300 og 400. Dermed er du sikker på at kunne finde en model, der vil kunne håndtere dine forventninger og krav til rengøringsopgaver med højtryksrenser. Er du i tvivl om hvilken Husqvarna højtryksrenser, der vil matche dine behov bedst? Vi har specialister klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den bedst mulige sparring og hjælp inden du vælger din højtryksrenser.

Indkøbskurv