Kärcher hedvandsrenser

Kraftfuld, driftssikker og effektiv rengøring til industriel brug

Med en hedvandsrenser fra Kärcher får du fantastisk rengøringseffekt til professionel brug. Høj effektivitet, brugervenlig og miljøbeskyttelse med denne revolutionerende rengøringsteknologi fra Kärcher.

Pt. har Lading Maskinforretning to Kärcher hedvandsrensere i sortimentet: HDS 10/20-4 M hedvandsrenser i mellemklasse og den ekstra kraftfulde HDS 1000 BE hedvandsrenser med forbrændingsmotor.

Kärcher HDS 1000 BE hedvandsrenser med forbrændingsmotor

Den perfekte hedvandsrenser til professionel og industriel brug med kraftfuld firetaktsbenzinmotor og el-starter. HDS 1000 BE hedvandsrenser modstår nemt barske arbejdsbetingelser og miljøer grundet den stærke konstruktion, der er baseret på en rørramme, der er specialdesignet, så hedvandsrenseren kan flyttes med gaffeltruck eller kran.

Den højtydende motor er udstyret med automatisk hastighedsbegrænsning, som slår til, når der er pauser i arbejdet og dermed mindsker støjniveauet. Højtrykspumpen er fremstillet i førsteklassesmaterialer, herunder messingcylinderhoved, rustfri stålventil og rustfri stålstempler beklædt med nikkel/krom. Disse komponenter er afgørende i forhold til at forlænge hedvandsrenserens tekniske levetid, og højner samtidig de fremragende driftsegenskaber. En overtryksventil, indbygget tryk- og vandgennemstrømningskontrol og et dampkontrolsystem sikrer, at ydelsen passer præcis til rengøringsopgaven. Brænderen med den vertikale varmespiral og ikke-detonerende løbende tænding kan reguleres trinløst mellem 30 og 98°C.

Kärcher HDS 10/20-4 M hedvandsrenser i mellemklassen

Denne Kärcher HDS 10/20-4 M hedvandsrenser praktiserer ultraeffektiv rengøring grundet den Kärcher-patenterede dyseteknologi, de keramiske stempler, turboventilatoren og den øgede pumpeeffektivitet. Tilbehøret er optimeret til specifikke rengøringsopgaver, så maskinen altid kan tilpasses kundens behov. Mobilitetskonceptet omfatter to drejelige hjul, store gummihjul, ergonomiske håndtag, løfteanordninger til håndtering med truck, løfteøjer og forsænket gevind, så maskinen kan vippes, hvilket sikrer maksimal manøvredygtighed.

Kärcher – verdens førende producent inden for rengøringsteknologi

Alfred Kärcher grundlagde Kärcher i 1935 i Stuttgart, og begyndte at producere og markedsføre sit eget varesortiment inden for varmeteknologi. Efter eget patent designede og byggede Alfred Kärcher “kärcher saltbadsovnen” til hærdning af stål og letmetal i industrien. Det store gennembrud for virksomheden inden for rengøringsteknologi kom i 1950, hvor Kärcher udviklede den første europæiske højtryksrenser. Designet af vandvarmeren var så epokegørende og revolutionerende, at det fortsat udgør ”blueprintet” til alle nutidens brændere.

I dag er Kärcher verdens førende udbyder af rengøringsteknologi og tilbyder et bredt sortiment af produkter til innovativ problemløsning bestående af højtryksrensere, hedvandsrensere, tæpperensere, støvsugere og damprensere, fejemaskiner og gulvvaskere, vaskeanlæg til køretøjer, rengøringsmidler, tørisblæsere, vandbehandlingsanlæg til både drikkevand og spildevand, vanddispensere, pumper og vandingssystemer til hjemmet og haven. Kort sagt, alt der kræves til den effektive rengøring i hjemmet og i industrien.

Lading Maskinforretning – officiel forhandler af Kärcher hedvandsrenser

Gå på opdagelse i webshoppen eller kom forbi vores butik og se vores spændende udvalg af Kärcher-produkter. Med en Kärcher hedvandsrenser får du bl.a.:

  • Miljøbeskyttelse / ØKO-mode
  • Brugervenlighed
  • Stor effektivitet
  • Manøvredygtighed
  • Stor kraft og ydelse
  • Mobilitet
  • Driftssikkerhed
  • Nem at servicere
  • Kompakt og nem at transportere og opbevare

Søger du yderligere informationer om et af vores Kärcher-produkter, eller er du i tvivl om hvilken type hedvandsrenser, der passer til dit behov, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 55 54 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]

Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også.

Indkøbskurv