Kärcher Højtryksrenser

 • Højtryksrenser Kärcher HD 8/18-4 M plus højtryksrenser kr. 18.540,00 inkl. moms Læs mere
 • Højtryksrenser Kärcher HD 5/15 CX plus højtryksrenser kr. 5.989,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Lading Maskinforretning er officiel forhandler af Kärcher højtryksrensere 

– verdens førende producent og udbyder af rengøringsteknologi.

Ikke alene er Kärcher verdens førende udbyder, men det var også Kärcher, der opfandt og udviklede den første europæiske varmtvandshøjtryksrenser til professionel rengøring tilbage i 1950. 1984 blev et epokegørende år inden for rengøringsteknologi i og med at Kärcher her udviklede den første bærbare højtryksrenser HD 555 til private husholdninger. I løbet af de sidste femogtredive år, har Kärcher videreudviklet og nyudviklet hele teknologien bag højtryksrensning hvilket har konsolideret deres position som en klar nummer 1 på markedet.

Lading Maskinforretning har tilegnet sig eksklusiv specialistviden fra Kärchers udvikling og produktportefølje, og vi er selvfølgelig klar til at videreformidle vores viden til dig for at målrette de korrekte informationer og produkter til vores kunders behov.

Batteridrevet og supereffektiv højtryksrenser fra Kärcher – det alsidige redskab til udendørs rengøring og vedligehold

En højtryksrenser i hjemmet, kan vise sig at blive helt uundværlig, når man først får den inden for dørene. Alt fra alge- og mosbegroede flisegange og tage, køretøjer, terrasser og til haveredskaber, havemøbler og persienner, klarer højtryksrenseren i en fart.

Pt. har vi to Kärcher højtryksrensere og to Kärcher hedvandsrensere i vores sortiment: HD 5/15 CX Plus og HD 8/18-4M Plus.

Kärcher HD 5/15 CX Plus højtryksrenser

Kärchers HDS 5/15 CX Plus højtryksrenser er en opretstående model, og er perfekt til både horisontal og vertikal anvendelse. Dette koncept præsenterer en kompakt højtryksrenser, der ikke vejer ret meget. Dette er med til at gøre højtryksrenseren utrolig mobil og nem at transportere. Samtidig optager den ikke meget plads, når den ikke er i brug.

Store hjul og ergonomisk træk-/skubbehåndtag sikrer perfekt manøvredygtighed, selv på vanskelige overflader. Højtryksrenseren har en 3-cylindret aksial højtrykspumpe med hærdet rustfri stålcylinder og messingcylinderhoved. En trykafbryder slukker automatisk for maskinen, når pistolen lukkes. Det mindsker belastningen på komponenterne og forlænger levetiden.

Pumper og brænderventilator drives af en elektrisk motor og kombineres til en fremdriftsenhed. Det sikrer ikke blot en meget kompakt enhed og stor ydelse, men gør også disse enheder særdeles driftssikre. Kärchers gennemprøvede kedelteknologi kendetegnes af høj ydelse, lille pladsbehov og overholdelse af alle lovmæssige emissionsgrænser. Enkeltfase-enhed med luftkølet, topolet elektrisk motor. 3-cylindret aksialpumpe med hærdede rustfri stålstempler. Kemikalier tilsættes ved lavt tryk.

Kärcher HD 8/18-4 M Plus højtryksrenser

Denne Karcher højtryksrenser gør sig bemærket ved sin høje grad af fleksibilitet og mobilitet ved både opretstående og horisontal anvendelse. Produceret og udviklet af komponenter og udstyr i høj kvalitet, der højner drift og forlænger levetiden på højtryksrenseren. Højtryksrenseren yder masser af kraft via den langsomomgående 4-polede elektriske trefase motor med pressostatkontrol.

Masser af brugervenlige funktioner, der sikrer en behagelig omgang med maskinen. Via håndtaget kan du styre bl.a. servokontrol, vandmængde og arbejdstryk.

Lading Maskinforretning – officiel forhandler af Kärcher højtryksrensere og hedvandsrensere

Gå på opdagelse i webshoppen eller kom forbi vores butik og se vores spændende udvalg af Kärcher-produkter. Med en Kärcher højtryksrenser får du bl.a.:

 • Miljøbeskyttelse
 • Brugervenlighed
 • Rengøringsevne
 • Manøvredygtighed
 • Stor kraft og ydelse
 • Mobilitet
 • Driftssikkerhed
 • Nem at servicere
 • Kompakt og nem at transportere og opbevare

Søger du yderligere informationer om et af vores Kärcher-produkter eller er du i tvivl om hvilken højtryksrenser, der passer til dit behov, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 55 54 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]

Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også.

Indkøbskurv