Service

I forhold til have-/park maskiner og entreprenørmaskiner, er service et særdeles vigtigt element for at holde maskinernes ydelse, funktionalitet, sikkerhed og drift i top til arbejdsopgaverne. Ved at slække på serviceeftersynene, kan man hurtigt komme til at stå i en ærgerlig situation med en havareret maskine ved hånden, hvor en forestående reparation kan blive en potentielt dyr omgang. I den optik er service af maskinerne på den lange bane en både sikrere og billigere investering. Det er som sagt bedre at forebygge end at helbrede.

Lading Maskinforretning er eksperter inden for al service af de maskiner, vi forhandler. Som kunde hos Lading Maskinforretning skal du have nem adgang til en serviceaftale, som du føler dig tryg ved. Vi udfører serviceeftersyn på vores værksted i True ved Tilst nær Aarhus, og efter aftale kører vores serviceteam desuden ud til kunder for at foretage serviceeftersyn af maskiner.

For at få den bedst mulige effekt ud af have-/park- og entreprenørmaskiner, er servicering af maskinerne altafgørende. Lading Maskinforretning kender vigtigheden af service, og vægter af samme grund kvalitet og effektivitet i vores serviceeftersyn højt. Maskiner til professionelt brug kræver hurtig reparation i tilfælde af havari, motorstop eller andre maskinelle problemer. Lading Maskinforretning servicerer et stort antal danske kommuner og adskillige private virksomheder.

Uanset om der er tale om almindelig vedligeholdelse, klargøring, fejlfinding eller reparation, så er vores serviceteam altid klar til at rykke ud med den nødvendige faglige specialviden og knowhow i bagagen.

På virksomhedens kontor i True ved Tilst nær Aarhus sidder vore erfarne medarbejdere altid klar til at yde telefonisk support, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et serviceeftersyn. På tlf. 86 94 84 66 kan du få svar på og assistance i forhold til alle aspekter af have-/park- og entreprenørmaskinbranchen samt alle serviceopgaver.

Book dit serviceeftersyn i dag hos Lading Maskinforretning – specialister i servicering og klargøring af have-/parkmaskiner samt entreprenørmaskiner. Husk at du også kan få en fast serviceaftale hos os med en række lukrative fordele. Ring til os for at høre mere.

Døgnåben vagttelefon: 86 94 84 66