Anelystparken 23
8381 Tilst
86 94 84 66

BUTIK OG VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

MAN-TOR: 07:30-16:00 FREDAG: 07:30-15:00

Telefon

Hovednummer
86 94 84 66

Kategori: Nye maskiner

Viser 1–16 af 72 resultater

 • 2260_Studio-CR2260_Suction-sweeper_mouth-side

  City Ranger 2260

 • 3070-Product-Basic-01

  City Ranger 3070

 • LADING MASKINFORRETNING - 2020-01-14T103906.795

  Frontmonteret Becx Machines hæksnitter  

 • d204sw-tele-municipalities

  Giant D204SW

 • d254sw-tele-nurseries

  Giant D254SW

 • G1500 - Klepelmaaier

  Giant G1500

 • G2200_2

  Giant G2200

 • g2200e-x-tra-nursery_4

  Giant G2200E

 • g2500-hd_3

  Giant G2500 HD

 • G5000 (4)

  Giant G2500 X-TRA HD

 • g2700-x-tra-hdplus-rock-bucket_3

  Giant G2700 HD

 • G3500

  Giant G3500

 • Giant G 5000 minilæsser

  Giant G5000

 • gt5048-material-handling_1

  Giant GT5048

 • G2 2

  Goupil G2

 • Goupil g4 chassis 1

  Goupil G4 Chassis 15,4 kW std. batteri

Nye maskiner fra de stærkeste brands i maskinbranchen!

Her hos Lading Maskinforretning går vi uhyre meget op i, at de maskiner vi sælger, også er noget vi selv kan stå inde for. Her på siden kan du finde et bredt sortiment af maskiner til enhver form for opgave og enhver årstid. Vi forhandlere maskiner fra kendte brands, og det er noget vi ved virker. Du kan blandt andet finde brands som Kärcher, STIGA, Husqvarna, STIHL, Goupil, Ventrac, Vitra, Egholm, Giant, NoWeed, Yanmar, STAMA, Toro, Nicodan, Hiltip, Melex og mange andre brands.

Når du skal købe en maskine, som skal anvendes til erhvervsmæssigt brug, er det vigtigt at alt er som det skal være, når du får maskinen. Derfor har vi visse processer, som hjælper dig med at få den bedste købsoplevelse. Når du finder en maskine du skal bruge, giver vi vejledning og rådgivning, så du kan udnytte maskinen og dens tilbehør til bedste evne. Dette kan være med til at forkorte læringsprocessen, og så er du klar til at bruge maskinen med det samme, så du kan komme i gang med opgaverne.

Nye maskiner til græsslåning

Der er mange forskellige måder at slå græs på i dag. Derfor har vi også en masse græsslåmaskiner blandt vores udvalg. Du kan blandt andet finde vores store udvalg af Husqvarna robotplæneklippere fra deres serie Automower. Husqvarna Automowers er meget populærere hos det private segment, men vi oplever også en stigende efterspørgsel på robotplæneklippere hos erhvervskunder. Det er blevet meget populært at anvende robotplæneklippere til at holde fællesarealer i boligforeninger, holde græsset på sportspladser, parker, og andre stedet med græs. Hos Lading Maskinforretning sørger vi for alt når det kommer til robotplæneklippere. Når du køber en robotplæneklipper hos os, så sætter vi den op for dig, installerer den og så kører vi ikke før det virker. Fordelen ved at anskaffe sig en robotplæneklipper er, at robotklipperen selv klarer opgaven. Du kan derfor spare tid og penge, da arbejdet bliver automatiseret ved hjælp af robotklipperens fantastiske egenskaber.

Hvis du er interesseret i en robotplæneklipper fra Husqvarna, så kan du kontakte os, og så finder vi den løsning, som bedst egner sig til dine behov.

Er græsarealerne for udfordrende for en robotplæneklipper? Det er heldigvis ikke noget problem. Vi har en masse løsninger, som kan hjælpe dig med at holde græsset pænt året rundt. Vi forhandlere større græsslåmaskiner fra Husqvarna, Stiga, Toro og så kan redskabsbærer som Egholm og Vitra også anvendes til græsslåning. Du kan blandt disse mærker finde havetraktorer, rider, zero turn havetraktorer og meget andet. Til redskabsbærerne kan du få frontmonterede klippeaggregater, så du kan anvende redskabsbærerene som græsslåmaskiner.

Giant minilæsser

Blandt de maskiner vi forhandlere kan du finde Giant minilæssere. Hos Lading Maskinforretning er vi stolte forhandlere af TOBROCO Machines, som producerer Giant minilæssere. En Giant minilæsser er en meget fleksibel maskine og anvendes af både anlægsgartnere, entreprenører, til  landbrug osv. Det som gør Giant så fleksibel er deres enorme udvalg af tilbehør, som fås til deres minilæssere. Du kan derfor anvende Giant minilæssere til næsten alle former for arbejdsopgaver.

Hvis du er interesseret i en Giant minilæsser, så kan du kontakte os for at få et tilbud. Vi kan også give en demonstration af maskinerne, så du kan se, hvordan maskinen virker før du anskaffer dig en minilæsser.

Elektriske maskiner

Hos Lading Maskinforretning fører vi også et stort udvalg af elektriske maskiner. Du kan finde vores store udvalg af elbiler fra Goupil, som har mange gode egenskaber. Du kan også finde elektriske maskiner fra STAMA, som egner sig til gårdpasning på kirkegårde. STIGA er også med på banen når det kommer til elektriske maskiner. STIGA har med deres E-ride serie af græsslåmaskiner åbnede nye døre for græsslåningen på havetraktor.

Kort sagt har vi et væld af fantastiske maskiner som bliver drevet af el. Der er mange fordele ved at anvende batteridrevne maskiner og elektriske maskiner. For det første er de mere skånsomme overfor miljø, men også for dem som arbejder med maskinerne. De larmer ikke nær så meget, som en maskine med forbrændingsmotorer. Det samme gør sig gældende med rystelser, så dem der anvender maskinerne, får en behaglig oplevelse med maskinerne.

Maskiner der hjælper dig i kampen mod ukrudt

Vi kender alle sammen det med ukrudt. Det kommer op alle vegne. Ukrudt mellem fliser, bede, græsplæner, græsarealer, fortorve osv. Det hjælper vi dig med at komme til bunds i. Vores ukrudtsbekæmpelsesløsning består af varmtvandsanlæg fra vores egent brand NoWeed og ECO WEEDKILLER. Her kan du anvende varmtvandsanlæggene til at sprøjte mod ukrudt med varmt vand i stedet for at anvende ukrudtsmiddel, der er fyldt med pesticider. Vi er af den overbevisning at den bedste ukrudtsfjerner er kogende vand. Hvorfor? Det er fordi at ukrudtets celler bliver sprængt, når planterne bliver udsat for den høje temperatur i det kogende vand. Derfor får du altså et langtidsvirkende ukrudtsmiddel, som ovenikøbet også er mere miljøvenligt.

 

Wishlist 0
Continue Shopping