Husqvarna Automower 105 robotplæneklipper

Med denne Husqvarna Automower 105 får du en pålidelig robotplæneklipper til haven. Modellen er den mindste fra Automower-serien, men alligevel er denne robotplæneklipper enormt effektiv. Den kan klippe haver og græsarealer på op til 600 m2, og kan håndtere hældninger og skråninger på op til 25%.
Når du køber denne robotplæneklipper, får du guidekabler og ladestation med, og så har du mulighed for at lave en masse forskellige personlige indstillinger på din nye robotplæneklipper.

Skal vi komme ud til dig og installerer din nye Husqvarna Automower 105 robotplæneklipper? Bestil installation med i dit køb, og så ringer vi til dig, og aftaler nærmere.

kr. 7.719,00 inkl. moms

Varen er i restordre - forvent derfor længere leveringstid.


Du kunne også være interesseret i...

 • Husqvarna Automower installationskit large
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna Automower installationskit large kr. 2.199,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Husqvarna Automower installationskit medium
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna Automower installationskit medium kr. 1.359,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Husqvarna Automower installationskit small
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna Automower installationskit small kr. 839,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Husqvarna kabelbeskyttelsesboks
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna kabelbeskyttelsesboks kr. 95,00 inkl. moms Tilføj til kurv
Arbejdsområdekapacitet: 600 m² ±20%
Ladesystem: Automatisk
Typisk ladetid: 50 min.
Maksimal hældning i arbejdsområdet: 14 °
Klippesystem: 3 pivoting razor blades
Klippebredde: 17 cm
Klippehøjde, min-maks: 20-50 mm
Støjniveau dB(A) garanteret: 61 dB(A)
Vægt 7 kg
Størrelse 55 × 39 × 25 cm
Kvadratmeter

Mærke

Egenskaber for Husqvarna Automower 105

Denne Husqvarna Automower 105 er genial til den mindre villahave. Den har en lille kompakt størrelse samt en lav vægt. Dette gør at den nemt kan manøvre rundt i en lille og kompliceret have. Den ønskede klippehøjde kan nemt indstilles ovenfra.

Fordele ved en Husqvarna robotplæneklipper 105

Fordelen ved at have en robotplæneklipper som Husqvarna 105 er, at du sparer en masse tid. Den slår simpelthen din græsplæne for dig.

 • Husqvarna Automower 105s design og lave vægt sikrer robotplæneklipperen øget manøvredygtighed på små, svært fremkommelige arealer, og er desuden nem at opbevare.
 • Det medfølgende guidekabel assisterer Husqvarna Automower 105 i at finde tilbage til ladestationen.
 • Det er let og intuitivt at justere robotplæneklipperens klippehøjde.
 • Takket være robotplæneklipperens kompakte udformning og store hjul med grov dækprofil, er du garanteret en robotplæneklipper med optimal trækkraft selv på et glat underlag. Husqvarna 105 håndterer nemt stigninger på op til 25%.
 • Robotplæneklipperen er enormt støjsvag, og vil hverken genere dig selv eller dine naboer – heller ikke i nattetimerne.
 • Du behøver ikke at bekymre dig om at robotplæneklipperen løber tør for strøm under græsslåningen – den finder nemlig selv tilbage til ladestationen, når den har brug for opladning.
 • Modeller i Automower-serien er vejrbestandige, og er designet til at modstå de nordiske klimaforhold.
 • Det mellemstore grafiske menudisplay er udviklet med en brugervenlig menustruktur. Nem programmering af robotplæneklipperen.
 • Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere.
 • Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret og udviklet plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater, der kun kræver et minimum af indgriben fra brugeren.
 • Indbygget tyverisikring, der gør at hvis robotplæneklipperen bæres væk, så starter en højlydt tyverialarm, som kun kan afbrydes via plæneklipperens unikke pinkode.
 • Hvis robotplæneklipperen løftes op fra jorden eller vælter, aktiveres de integrerede tiltsensorer, og klipningen stopper automatisk. Støder Husqvarna Automower 105 på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.
Indkøbskurv