Husqvarna Automower 420 robotplæneklipper

Denne Husqvarna Automower 420 er veludstyret og har en stor størrelse. Den klipper effektivt græsset, selv ved udfordrende græsarealer. Den kan klare arealer på op til 2200 m² og skråninger med en hældning på op til 45%.

Husqvarna Automower 420 er udstyret med Smart-teknologi, som tilpasser mængden af klipninger til plænens væksthastighed. Robotplæneklipperen kan selv regulere og styre kun at klippe et begrænset område, som har længere græs end andre områder.

Den har en stor brugervenlig skærm, som gør det muligt at vælge personlige indstillinger for, hvornår maskinen skal klippe. Der medfølger 2 guidekabler til robotplæneklipperen.

kr. 20.999,00 inkl. moms

Varen er i restordre - forvent derfor længere leveringstid.


Du kunne også være interesseret i...

 • Husqvarna Automower installationskit large
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna Automower installationskit large kr. 2.199,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Husqvarna kabelbeskyttelsesboks
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna kabelbeskyttelsesboks kr. 95,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Husqvarna garage 400_1
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna garage 400/500-serien kr. 1.679,00 inkl. moms Tilføj til kurv
Arbejdsområdekapacitet: 2200 m² ±20%
Ladesystem: Automatisk
Typisk ladetid: 50 min
Maksimal hældning i arbejdsområdet: 24 °
Klippesystem: 3 drejelige knivblade
Klippebredde: 24 cm
Klippehøjde, min-maks: 20-60 mm
Vægt 25 kg
Størrelse 72 × 56 × 31 cm
Mærke

Kvadratmeter

Husqvarna Automower 420 robotplæneklipper

Denne lækre Husqvarna Automower 420 er genial til dig der ikke vil gå ned på udstyr! Den gør dit liv meget nemmere – du slipper nemlig for selv at slå din græsplæne.

Husqvarna Automower 420 ligger rent prismæssigt i midten af Husqvarnas sortiment. Den er ovenikøbet testvinder.

Den er udstyret med Automower® Connect@HOME, som giver dig fuld kontrol over din robotplæneklipper, direkte fra din smartphone. Du kan nemt starte og stoppe robotplæneklipperen, samt justere på diverse indstillinger. Bluetooth® kommunikationen har en strækning på 30 meter.

Dens hjulmotor med 2-trins gearkasse gør, at den er ultra lydløs. Dette betyder at du kan lade din robotplæneklipper slå græsset om natten eller 24/7 drift, i selv de tætteste befolkede villakvarterer.

Husqvarna Automower 420 kan udstyre med dobbelt guidekabel, som reducerer søgetiden til ladestationen. Dette er specielt godt i komplekse haver, hvor robotplæneklippere kan have svært ved at finde tilbage.

Udvalgte egenskaber for Husqvarna Automower 420

 • Lydløst drivsystem med 2-trins gearkasser, der gør det muligt at have robotplæneklipperen i drift om natten uden at genere naboerne.
 • Mulighed for elektrisk justering af klippehøjden – nemt og tilgængeligt via hovedmenuen.
 • Automatisk klippefunktion, der sikrer at eventuelle højdeforskelle i græsset udlignes.
 • Menuskærm med høj opløsning og intuitiv menustruktur, der gør det let at programmere robotplæneklipperen.
 • Flotte klipperesultater med unikt klippesystem. Knive produceret i hærdet karbonstål monteret på et driftssikkert knivdisk-system.
 • Når robotplæneklipperen mangler strøm, finder den selv tilbage til ladestationen.
 • Et raffineret plæneklipperkoncept fra Husqvarna, der bygger på tyve års løbende udvikling, og som giver brugeren optimale klipning af græsplænen og fremragende driftssikkerhed.
 • Effektiv energistyring er lig med lavt energiforbrug, som gør det muligt for Husqvarna Automower® at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere.
 • Robotplæneklipperens store hjul med grove dækprofiler øger trækkraften på skrånende og glatte underlag. Plæneklipperen håndterer nemt hældninger på op til 45 %.
Indkøbskurv