Anelystparken 23
8381 Tilst
86 94 84 66

BUTIK OG VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

MAN-TOR: 07:30-16:00 FREDAG: 07:30-15:00

Telefon

Hovednummer
86 94 84 66

Stiga park pro 740

Stiga park pro 740

Park 740 PWX er en effektiv og kraftfuld rider. Den er udstyret med servostyring, hvilket gør det let for dig at dreje, når du kører mellem buske og træer, mens 4-hjulstrækket gør, at du altid er sikker på at komme frem og risikerer ikke at køre fast. Den hydrostatiske transmission giver dig et trinløst gearskifte, hvilket betyder, at du kun har én pedal til for og bak.

Rideren leveres med et 100 cm Combi klippeaggregat med elektrisk højdejustering – det sparer tid, idet klippehøjden kan justeres direkte fra sædet. Derudover er sædet udviklet, så det egner sig til mange arbejdstimer – derfor sidder du altid komfortabelt og kan med en enkel justering ændre sædehøjden. LED-forlygterne gør det desuden muligt at arbejde effektivt i vinterhalvåret, hvor der er mange mørke timer i døgnet.

Med masser af tilbehør kan din Park selvfølgelig bruges hele året rundt: Fej blade, støv og snavs med kost i efteråret, ryd sne med snebladet om vinteren. Tilbehøret kan let monteres på rideren med det medfølgende RAC-fæste. Der findes desuden forskellige opsamlere og vogne, der også let kan monteres på rideren.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email

Produkt information

Wishlist 0
Continue Shopping

Vælg venligst erhverv eller privat