Lading Maskinforretning ApS har altid et stort udvalg af brugte maskiner på lager.

Se vores nuværende udvalg i listen nedenfor. Husk, at vi løbende får brugte maskiner ind som vi hurtigst mulig slår op til salg.

Ønsker du en fremvisning eller demo af en af vores brugte maskiner, så kan vi kontaktes på tlf. 86 94 84 66 eller på mail kontakt@ladingmf.dk. Vi har vores butik i True ved Tilst åben i følgende tidsrum:

Mandag – kl. 07:30-16:00
Tirsdag  – kl. 07:30-16:00
Onsdag – kl. 07:30-16:00
Torsdag – kl. 07:30-16:00
Fredag  – kl. 07:30-15:00

Her kan du besigtige de fleste af maskinerne. Ønsker du uddybende info, så kan du kontakte Mikkel som er ansvarlig for salg af brugte maskiner. Han kan kontaktes i butikkens åbningstid samt i weekenden efter aftale.

Mikkel Schlüter Terkildsen
E-mail: mst@ladingmf.dk
Tlf. 24 24 76 27

Serviceret og funktionsdygtig brugte maskiner

Mangler du en serviceret og funktionsdygtig have-/park- og/eller entreprenørmaskine, så er der mange penge at spare ved at købe en demomodel eller en anden brugt maskine hos Lading Maskinforretning.

I vores udvalg af brugte maskiner kan du ofte finde kompakttraktorer, minilæssere, teleskoplæssere, rotorklippere, hækkeklippere, redskabsbærere, sneplove, fejemaskiner samt diverse tilbehør og udstyr.

Der er mange gode år tilbage i vores brugte maskiner, der selvfølgelig er produceret af branchens stærkeste fabrikanter som f.eks. GIANT, Stiga, Toro, Hustler, Kärcher, Ventrac og Carraro.