Havetraktor

Pris

Mærke

Motor

Havetraktor – en perfekt samarbejdspartner

Med en havetraktor får du en græsklipper som optimerer dit havearbejde og sparer samtidig en masse tid på krævende arbejdsopgaver. En havetraktor er særdeles robust og pålidelig, og giver dig mulighed for at klippe små, mellemstore og store græsarealer uden du behøver at bekymre dig om småsten, forhindringer og hældninger. Havetraktorer fra STIGA og Husqvarna er udstyret med store opsamlere og brændstoftanke. Dermed er du ikke afhængig af ubekvemme pauser under arbejdet for at tømme opsamler eller tanke brændstof. Lading Maskinforretning forhandler et stærkt sortiment af alle ride on havemaskiner, plænetraktor, små havetraktorer, have traktor og naturligvis billig havetraktor. Vi har fingeren på pulsen inden for branchens udvikling og teknologier, hvilket medfører at vi altid kan formidle de stærkeste brands og modeller til vores kunder. Uanset hvor stor din have er, eller hvor mange svært tilgængelige områder der er i din have, er du garanteret eminente klipperesultater med en havetraktor. Det store udvalg af tilbehør til din havetraktor fra STIGA og Husqvarna, giver dig mulighed for at anvende din havetraktor hele året rundt. Som med alle vores øvrige produkter, har vi også de bedste forhandleraftaler inden for havetraktor. Uanset om du handler i vores fysiske butik eller i webshoppen, er det kun de førende producenter af bl.a. have- og parkmaskiner som du støder på. Nedenfor kan du læse mere om havetraktor fra Husqvarna og STIGA.

Husqvarna havetraktor

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik. I dag er virksomheden manifesteret som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktor / plæneklipper. Husqvarnas serier af havetraktorer er lig med en kraftfuld og partner i haven hele året rundt. En Husqvarna have traktor er sikker at betjene idet den betjenes via pedaler, og du har dermed begge hænder fri til at styre. Dette er med til at øge både kontrol og komfort. Husqvarnas havetraktor håndterer alle former for plæner med tre specialudviklede klippesystemer – opsamling, bioklip (BioClip) og udkast. Den unikke styreteknologi giver dig en høj grad af manøvredygtighed. Det er dermed nemt at komme rundt om forhindringer med havetraktoren, og undgå uklippede områder. Der er fuld fokus på ergonomien under udviklingen af Husqvarna havetraktorer. Dette giver en behagelig oplevelse, når du anvender havetraktoren – fuld af komfort og løste arbejdsopgaver i haven. Vedligeholdelsen af en Husqvarna havetraktor er forholdsvis simpel idet knivene kan afmonteres og udskiftes uden brug af værktøj. De forstærkede og pulvermalede klippeborde giver traktoren forbedret holdbarhed og korrosionsbestandighed.

STIGA havetraktor

STIGA er en førende fabrikant af bl.a. plæneklippere og elektrisk haveudstyr. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1934 af den unge og visionære Stig Hjelmquist. STIGAs mest succesfulde produktlinje, havemaskiner, tog fart i midten af 1950erne og fundamentet til STIGAs nuværende position på markedet blev etableret i disse år. STIGAs havetraktorer er kendte for deres alsidighed og kraftfulde motorer. Du får en fleksibel maskine, der nemt kan navigere i og vedligeholde selv svært fremkommelige arealer. STIGAs havetraktorer leveres med en lang række anvendelige funktioner lige fra opsamling, Multiclip og til sideudkast. Vælger du en STIGA havetraktor får du en kraftfuld traktor med eminente klippeegenskaber, intuitive betjeningsfunktioner og en høj grad af komfort. STIGA e-ride havetraktor giver dig muligheden for at slå græsset på en miljøvenlig måde. Men det er ikke kun miljøet du skåner med STIGA eride, men også dig selv. Det sker ganske enkelt fordi du ikke kommer til at blive påvirket af støj, rystelser fra motoren og dampe fra fordampet brændstof. Se den fantastiske STIGA E-ride S500 her. Det er ikke kun græsplænen, der kommer til at nyde godt af din havetraktor. De mange muligheder for tilkøb af ekstraudstyr gør at din havetraktor kan komme dig til gavn hele året – uanset om du skal feje efterårsblade eller skovle sne.

Lading Maskinforretning – din autoriserede forhandler af Husqvarna- og STIGA-havetraktorer

Lading Maskinforretning forhandler et stærkt sortiment af Husqvarna- og STIGA-havetraktorer til både professionelt og privat brug. Ovenfor kan du klikke på de enkelte produkter fra Husqvarna og STIGA, og få flere informationer om de enkelte modeller og varianter. Med en havetraktor fra Husqvarna eller STIGA, får du en alsidig og råstærk arbejdsmakker, der vil komme dig til gavn året rundt. Er du usikker på hvilken havetraktor, der matcher dit behov? Tag fat i os, og få en snak om vores sortiment af havetraktorer. Ring til os på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også. Husk også at holde øje med vores plænetraktorer tilbud, hvor du kan være heldig at netop den havetraktor du drømmer om er på tilbud.

Indkøbskurv