Vitra

Vitra redskabsbærer

Består dine arbejdsopgaver af mange forskellige ting, og anvender du lige så mange forskellige maskiner til udførelsen af disse opgaver? Hvis det er tilfældet, kan det meget hurtigt blive en dyr fornøjelse. Det er der heldigvis en løsning på. Du kan roligt tage Vitra redskabsbærere med i dine overvejelser. En Vitra redskabsbærer er en multimaskine, som du kan anvende til alle de opgaver du har året rundt. Vitra maskiner bliver bygget med passion, og designet er gennemtænkt.

“Bygget med ét klart mål” – Siden 1999 har den danske virksomhed Lindholdt Maskiner A/S produceret Vitra redskabsbærere. Målet med maskinerne var, at skabe en stærk og fleksibel maskine, som kan håndtere og udføre alle former for udvendige vedligeholdelsesopgaver. Derfor består Vitras produktsortiment af en serie af stærke multimaskiner, samt et bredt udvalg af redskaber. Vi er derfor glade for, at vi er Vitra forhandlere her hos Lading Maskinforretning, hvor du kan forvente vejledning og rådgivning, når du vil sammensætte den perfekte løsning, som passer bedst til dine behov. 

Redskabsbærerne er naturligvis gode maskiner, men der hvor du får mest værdi af den Vitra redskabsbærere løfter alle opgaver inden for vinterpleje, grøn arealpleje og renholdelsesopgaver.

Bestil en demo af en Vitra redskabsbærer

Hvis du ønsker mere information og en demo af en Vitra redskabsbærer, kan du med fordel kontakte Mikkel Schlüter. Han vil guide dig igennem alle løsninger, muligheder og fordele du kan få, ved at anskaffe en Vitra til dine arbejdsopgaver. Han giver også gerne en demo, så du kan se hvordan en Vitra virker.

Personalebillede_Mikkel1
Indkøbskurv