Beskæresakse

Pris

Mærke

Motor

Når vi arbejder i haven, har vi nok alle sammen stået med en havesaks, som ikke helt ville det, som vi ville. Det er der heldigvis en løsning på. Blandt vores store udvalg af havesakse, finder du forskellige havesakse. Hos Lading Maskinforretning er vi forhandlere af det japanske mærke ARS og det italienske mærke Volpi, som hver i sær producerer fantastiske haveredskaber, som egner sig til hobby og professionelle.

ARS er en kombination af japansk tradition og innovation

Japan er omgivet af utrolig meget historie og traditioner, når det kommer til knive. Derfor er det heller ingen overraskelse, at ARS havesakse er så effektive. ARS beskæresakse er af virkelig høj kvalitet, og så er de utrolig skarpe – så pas hellere på fingrene. ARS sakse er smedet i, hvad ARS selv kalder for “High carbon-steel”. Det er en ståltype, som er meget stærk, hvilket vil sige, at saksene holder sig skarpe i længere tid – hvis du behandlere saksene ordentligt. Hvis du undgår at vride med saksene når du bruger dem, kan du have en utrolig skarp og effektiv beskæresaks i rigtig mange år. ARS værktøj får i mange forskellige former. Du kan naturligvis få de almindelig håndsakse i 3 forskellige størrelser, men du kan også få ørnenæb, og stangsakse, så du kan klippe tykkere grene eller klippe grene i højden. ARS producerer også stangsave og foldesave, hvis du har nogle grene, der behøver noget mere hårdført. Du kan finde alle ARS’ produkter, samt læse mere her.

Batteridrevne beskæresakse

Vi har nok alle sammen stået med en traditionel beskæringssaks og prøvet at klippe en gren over, som slet ikke vil give sig. Det ender som regel med, at man står tilbage med ømme fingere og betvivler sin beskæringssaks og måske sig selv. Det er der en løsning på. Her på siden vinder du vores udvalg af beskæringssakse, som kan klare selv de mest drilagtige grene. Vores udvalg af beskæringssakse består af Volpi Originales fantastiske sortiment. Her kan du vælge flere forskellige modeller af beskæringssakse, som alle har det fælles karaktertræt, at de kører på batteri. Du anvender saksen som du normalt ville, men disse beskæresakse har en elektrisk motor indbygget, som klipper grenene over så let som ingenting. På den måde er du fri for at overanstrenge dig selv mens du arbejder ude i haven.

En beskæresaks fra Volpi

Volpi Originale er et Italiensk mærke, som producerer elektriske haveredskaber såsom batteridrevne motorsave og batteridrevne beskæresakse. Her hos Lading Maskinforretning har vi fået øjnene op for deres haveredskaber og derfor giver vi dig chancen for at anskaffe dig en pålidelig beskæresaks, som vi er sikre på, at udføre beskæringsarbejdet hurtigt og effektivt. Hvis du er nysgerrig på, hvad Volpi ellers har af produkter, hvem de er, og meget mere, så kan du læse mere om dem her.

Indkøbskurv