Motorsav

Pris

Mærke

Motor

Køb kvalitets motorsave til beskæring og træfældning

Der kan være mange grunde til at et behov for en motorsav opstår. Hos Lading Maskinforretning er vi officielle forhandlere af Husqvarna- og STIHL-motorsave / kædesav, og sortimentet omfatter alle typer af motorsav, der er benzin motorsav, batteridrevne motorsave samt elektriske save, som alle er velegnet til beskæring og træfældning. Det kan være en noget uoverskuelig opgave at vælge den rette motorsav / kædesav på et marked, der svømmer over af et utal af modeller og mærker, og om det skal være en batteridrevet motorsav eller en benzin motorsav. Af den grund har vi hos Lading Maskinforretning forsøgt at gøre det lettere for dig ved at fokusere på branchens to stærkeste brands, når det handler om motorsav / kædesav: Husqvarna og STIHL. Uanset hvilken motorsav, du vælger i vores sortiment, er du garanteret en motorsav / kædesav fra allerøverste hylde. Skulle du have spørgsmål eller behov for sparring, er vi altid klar med råd og vejledning, når du køber en motorsav / kædesav hos Lading Maskinforretning. På den måde får du lige præcis den motorsav / kædesav, der passer til dine gøremål.

De førende motorsavsbrands – Husqvarna og STIHL

Ligesom i mange af vores øvrige produktkategorier, er Husqvarna og STIHL også fremtrædende inden for Lading Maskinforretnings udvalg af motorsave. Blandt vores udvalg finder du forskellige bud på din nye motorsav. Vi bestræber os på, at have fornuftige priser, så du kan sikre dig en god, men billig motorsav. Ved grundlæggelsen af tyske STIHL i 1926, så virksomhedens allerførste motorsav / kædesav dagens lys samme år. Motorsaven var designet og håndbygget af virksomhedens grundlægger Andreas Stihl. Dette gør STIHL til verdens ældste motorsavsbrand. I dag er STIHL solidt positioneret som et globalt flagskib inden for produktion og udbud af motorsave til hele verden. I STIHLs produktlinje ser man et gennemgående skarpt fokus på innovation, udvikling og kvalitet. STIHL producerer motorsave, der nemt håndterer enhver arbejdsopgave. Uanset om det er en let kompaktsav til at save brænde, en effektfuld motorsav / kædesav til skovbrug eller i landbrug eller en støjsvag og miljøvenlig batterimotorsav, der på ingen måde mangler power.

Køb din nye kædesav fra Husqvarna

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik. I dag er virksomheden stadfæstet som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsav, kapmaskiner, robotplæneklipper og havetraktor / plæneklipper. Husqvarna leverer en bred og varieret produktrække af motorsave til fritidsbrug, allround-kædesave, kraftfulde motorsave til f.eks. entreprenørarbejde, professionelle save og motorsave til træpleje. Uanset model og arbejdsområde, er Husqvarnas motorsave pålidelige, robuste og driftssikre. Som noget unikt for en Husqvarna motorsav, er X-TORQ® motoren, som bruger mindre brændstof og udleder mindre CO2 i overensstemmelse med de skrappeste emissionsbestemmelser i verden. Dermed er der også taget højde for miljøet og naturen under udviklingen af Husqvarnas motorsave. Investerer du i en Husqvarna motorsav / kædesav, får du samtidig den kombinerede choker-/stopknap. Denne funktion gør det ekstra nemt at starte saven og forhindrer at motoren drukner. Takket være centrifugalsystemet til luftrensning opstår der minimalt slid, og du kan bruge motorsaven i længere tid mellem hver filterrensning. Husqvarnas SmartStart® funktion medfører betydeligt mindre modstand i startsnoren. Med Husqvarnas egenudviklede Low Vib®, en innovativ støddæmpende teknologi, får du øget komfort ved anvendelse af motorsaven og dine hænder og arme bliver skånet ved forlænget brug. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, får du Husqvarnas seneste funktion TrioBrakeTM, som ved udløsning standser motorsaven hurtigt.

Lading Maskinforretning – din officielle forhandler af Husqvarna- og STIHL-motorsave

Ønsker du flere informationer om Husqvarna- og/eller STIHL-motorsave, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage) eller skriv til os på [email protected]. Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også. Du skal også huske at holde øje med vores tilbud. Det kan nemt ske at du kan finde en billig motorsav blandt vores tilbud.

Indkøbskurv