Zero turn

Pris

Mærke

Motor

Hvad er en Zero Turn?

En Zero Turn er en havetraktor / plæneklipper, som for det første ikke har noget rat, men derimod to håndtag som man styrer maskinen med. Det betyder at maskinen er utrolig mobil, og nem at manøvrere med. Du har sikkert hørt ordsproget: “Den kan vende på en tallerken”? Det er præcis hvad en Zero Turn plæneklipper kan. Den kan nemlig dreje rundt om maskinens egen akse. Fordelen ved dette er, at du har mulighed for at komme rundt om forhindringer, hvor andre maskiner har svært ved det. Du opnår derfor nogle professionelle resultater. Med en Zero Turn plæneklipper har du en central placering på maskinen, og med den høje siddehøjde har du også et utroligt godt udsyn. Du får derfor mulighed for lettere at kunne se hvor du klipper græsset, og manøvrere udenfor forhindringer. En Zero Turn plæneklipper er designet og udviklet til at klippe større arealer og områder – hurtigt, nemt og effektivt. Af samme grund er Zero Turn også særdeles populær blandt både private og professionelle. Hvis du skal bruge en havetraktor / plæneklipper i dit fag, så er en Zero Turn plæneklipper til professionelt brug det bedste valg på markedet. Her får du kvalitet, komfort og høj produktivitet samlet i én maskine!

Husqvarna Zero Turn plæneklipper

Med en Zero Turn plæneklipper fra Husqvarna får du en havetraktor, som er udstyret med et individuelt hydraulisk firehjulstræk. Det er det som gør Husqvarnas Zero Turn plæneklippere så adrætte. Desuden er de udstyret med en vibrationsisoleret platform, så du får en god og behagelig oplevelse med maskinen. Gummiisolatorer sikrer at du undgår at komme i kontakt med rammen på maskinen. Fordelen ved det er, at du slipper for træthed ved anvendelse af maskinen, hvilket giver dig en ergonomisk, komfortabel og sikker drift af din Husqvarna Zero Turn plæneklipper. Blandt vores udvalg af Husqvarna Zero Turn plæneklipper kan du finde:

Husqvarna Z242F

Denne Husqvarna Z242F Zero Turn plæneklipper er en del af Husqvarnas anerkendte 200-serie. Her får du en fremragende all-round Zero Turn havetraktor, med ekstremt stærk ydeevne og det kendte, iøjefaldende Husqvarna-design. Modellen leveres med spindler i støbejern, høj sæderyg, stålklippeskjold, 6” brede hjul, manuelt løft af klippebord og elektrisk tilkobling af knive. Denne Zero Turn plæneklipper er justerbar i seks forskellige klippehøjder. Der er mulighed for at tilkøbe opsamler og bioklipsæt til modellen.

Husqvarna Z448

Med Husqvarnas Z448-model får du en Zero Turn plæneklipper til professionel brug. Husqvarna Z448 er udviklet til små og mellemstore flåder hos professionelle gartnere, landskabsarkitekter og parkplejere. Modellen er ligeledes ideel til grundejere med større græsarealer. Husqvarna Z448 Zero Turn er en driftssikker maskine med høj ydeevne, der leverer effektiv klipning til lave samlede omkostninger for ejeren. I modellens standardudstyr får du integreret gearkasse og støjreduktion, sammenklappelig styrtbøjle, integreret parkeringsbremse og det revolutionerende og effektive ClearCut™-klippebord. Denne Zero Turn plæneklipper har en klippebredde på 122 cm. Sideudkast med integreret bioklipindstilling. Som tilkøb til modellen tilbydes BioClip® sæt og opsamler.

Husqvarna Z454X

Husqvarna Zero Turn plæneklipper Z454X er udviklet til professionel brug indenfor små og mellemstore flåder af landskabsarkitekter, gartnere og parkplejere. Grundet maskinens store ydeevne og sikre drift er denne Zero Turn havetraktor kendetegnet ved lave samlede ejeromkostninger. Zero Turn Z454X leveres med integreret gearkasse med støjreduktion, digital brændstofmåler med LED, udkastesliske i gummi, sammenklappelig styrtbøjle, integreret parkeringsbremse og et effektivt kommercielt PZT-klippebord. Skærebredden for denne Zero Turn plæneklipper er på 137 cm. Sideudkast med bioklipindstilling. Som ekstraudstyr og tilkøbes fås bl.a. BioClip® sæt og opsamler. Disse modeller har hver deres fordele, som eksempelvis afhænger af klippebredde, størrelse osv. Men ens for alle ovenstående Zero Turn klippere er, at du får en havetraktor med ekstremt gode egenskaber, effektivitet og gode ergonomiske fordele.

Køb din Zero Turn hos Lading Maskinforretning

Du kan sagtens købe din nye Zero Turn plæneklipper på nettet. Vi sørger for at din nye maskine er testet, klargjort og sendes korrekt, så Zero Turn plæneklipperen er helt klar til dig, når du modtager den. Vores kvalitet er din sikkerhed. Hvis du ønsker at se maskinen, kan du besøge os i vores showroom indenfor vores åbningstid på Anelystparken 23, 8381 Tilst. Du har selvfølgelig også mulighed for at se, og få info omkring, vores øvrige store udvalg af havemaskiner. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Lading Maskinforretning.

Indkøbskurv