Tilbud fra Lading Maskinforretning

Pris

Kategorier

Mærke

Motor

Kvadratmeter

Et godt tilbud hos Lading Maskinforretning

Overvejer du at investere i en robotplæneklipper, havetraktor, motorsav, løvblæser, hækkeklipper eller måske en højtryksrenser?

Hos Lading Maskinforretning er der masser af penge at spare i vores store tilbudssektion. Vi har altid et godt havetraktor tilbud, motorsav tilbud, højtryksrenser tilbud, buskrydder tilbud, fejemaskine tilbud, og tæpperenser tilbud. Det kan bestemt godt svare sig at studere vores tilbudsside, der ofte opdateres med nye slagstærke tilbud på f.eks. Husqvarna havetraktor, tilbud Husqvarna Rider, tilbud Husqvarna robotplæneklipper og tilbud Husqvarna motorsav.

Går du på jagt i vores tilbud får du kvalitet til lave priser, og sparer mange penge i forhold til normal markedspris.

Kæmpe udvalg indenfor de bedste producenter

Der er ingen grund til at gå af vejen for et godt tilbud. Med Lading Maskinforretnings ca. 25 forskellige varekategorier, er udvalget stort for den glade gør-det-selv-mand, havemanden eller den professionelle virksomhed.

Vi har forhandleraftaler med branchens bedste og mest anerkendte brands: Husqvarna, STIHL, Stiga, Klippo, og Kärcher

Vælger du et produkt blandt vores mange tilbud, sparer du ikke alene mange penge – du får også et kvalitetsprodukt fra en af de førende producenter af have- og parkmaskiner, motorsave, rengøringsmaskiner, etc.

Lading Maskinforretning – vi har de gode tilbud!

Ønsker du yderligere information vedrørende et eller flere af produkterne fra vores tilbudssektion, er du velkommen til at kontakte os. Vi er fagspecialister, og hjælper dig gerne med råd og vejledning. Kontakt os os på tlf. 86 94 84 66 eller skriv til [email protected].

Husk at du får gratis fragt ved køb for over kr. 499,- i vores webshop. Du er også velkommen i vores fysiske butik i True ved Tilst nær Aarhus.

Indkøbskurv