Trimning og beskæring

Alt inden for haveredskaber og værktøj til trimning og beskæring

Når det kommer til haveredskaber til trimning og beskæring, er det topproducenterne Husqvarna og STIHL, der dominerer markedet som to af pionererne. Det er også disse to producenters produkter, som Lading Maskinforretning forhandler i dette segment. Herunder kan du læse mere specifikt om de enkelte grupperinger inden for haveredskaber til trimning og beskæring. Du kan også klikke på de inddelte kategorier ovenfor, hvor du finder vores nuværende udvalg inden for de enkelte kategorier. Vi er sikre på, at du finder noget, som du skal bruge til dit næste havearbejde.

Vi fører et stort udvalg af Buskryddere og græstrimmere til alle slags haver

En håndholdt buskrydder fra Husqvarna eller STIHL trimmer eller nedskærer lav vegetation og plantevækster særdeles effektivt. En buskrydder skåner din krop, hvor plæneklipperen ikke kan nå, da du slipper for at fjerne uønsket vegetation i haven ved håndkraft. En håndholdt græstrimmer fra Husqvarna eller STIHL er perfekt til at fjerne uønsket græsvækst og krat på steder med hegn, stakit, husmure, kanter af bede og vejrabatter. Trimmeren er også rigtig god på steder hvor plæneklipperen ikke kan nå ind eller på steder med svært fremkommeligt terræn.

Hækkeklippere og de forskellige drivmuligheder

En batteridrevet hækkeklipper er smart idet du slipper for at døje med at trække strøm via forlængerledning. Med en batteridrevet hækkeklipper fra Husqvarna eller STIHL får du højteknologiske batterier, fremragende skæreeffekt, kraftfuld ydeevne, ergonomi og arbejdskomfort i en samlet pakke. Du får også en hækkeklipper, der er særdeles støjsvag og miljøvenlig.

Stort udvalg af motorsave til have- og skovbrug

Mangler du en motorsav, så har vi helt sikkert en model, der vil matche dit behov. STIHL og Husqvarna er verdens førende producenter af motorsave, og derfor er det naturligvis også dem vi er forhandler af. STIHL producerer motorsave, der nemt håndterer enhver arbejdsopgave. Hvad enten det er en let kompaktsav til at save brænde, en effektfuld motorsav til skovbrug eller i landbrug eller en støjsvag og miljøvenlig batterimotorsav, der på ingen måde mangler power. STIHLs kædesave klarer opgaven. Husqvarna leverer en bred og varieret produktrække af driftssikre og pålidelige motorsave til fritidsbrug, allround-kædesave, kraftfulde motorsave til f.eks. entreprenørarbejde, professionelle save og motorsave til træpleje. Hvis du skal udføre snit i helt lige vinkler, så er en kapsav værktøjet, du har behov for. Lading Maskinforretning forhandler kapsave fra STIHL og Husqvarna, og kapsavene i vores sortiment leveres både som benzin- og batteridrevne modeller. En kapsav fra en af de nævnte producenter er nem at håndtere, besidder en høj grad af ergonomi og vedligeholdelsesfri motorteknologi. Vi har også et stort udvalg af skæreskiver til kapsave. Med en stangsav / stanghækkeklipper får du den ekstra rækkevidde, som den almindelige hækkeklipper ikke har. Hvis du skal beskære eller trimme bevoksning, der er uden for din rækkevidde, så er stangsaven din trofaste hjælper. Hos Lading Maskinforretning har vi stangsave / stanghækkeklippere med både benzindrevet og med elektrisk motor. Begge varianter er kraftfulde og giver dig en sikker drift og høj ydeevne. Dernæst behøver du ikke at skulle op og balancere på en stige for at nå de høje grene med en almindelig hækkeklipper. Med en stanghækkeklipper kan du blive stående på jorden, og lade stanghækkeklipperen udføre arbejdet – nemt og enkelt. Inden for stangsave / stanghækkeklippere er Lading Maskinforretning autoriseret forhandler af de to topbrands, STIHL og Husqvarna. Hos Lading Maskinforretning har vi selvfølgelig også et stort udvalg af tilbehør til håndholdte batteridrevne maskiner.

Nye beskærersakse og grensave fra Volpi

Vopli Originale producerer batteridrevne grensave og beskærersakse, som både kan anvendes til små haver og store parker. Hvad der gør Volpis produkter specielle er, at de drives af batteri. Du behøver derfor ikke trykke på andet, end aftrækkeren når du vil klippe grene. Du kan læse meget mere om Volpi Originale her.

Lading Maskinforretning – haveredskaber til trimning, beskæring og træfældning.

Står du og mangler en ny motorsav, en hækkeklipper, en kanttrimmer eller noget andet til trimning og beskæring? I varekategorien af haveredskaber til trimning og beskæring, finder du et stort udvalg i webshoppen hos Lading Maskinforretning. Du er også velkommen i vores butik i True nær Aarhus, hvor vi har et stort showroom med et alsidigt udvalg af vore mange produkter fra Husqvarna og STIHL. Vores medarbejdere er klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med hensyn til valg af haveredskaber eller eventuelle tilkøb til dine haveredskaber. Lading Maskinforretning kan kontaktes på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Indkøbskurv