Støvsugere

Pris

Mærke

Motor

Støvsugere til de helt store rengøringsopgaver

Der findes støvsugere i de fleste hjem. Uanset om du skal bruge en støvsuger til privat brug eller i erhvervsmæssig henseende, så kan vi hjælpe dig med en støvsugermodel, der matcher dine behov. Lading Maskinforretning er officiel forhandler af Kärcher støvsugere – markedets førende udvikler og producent af rengøringsmaskiner. I vores nuværende sortiment af støvsugere finder du både tørstøvsuger og våd-/tørstøvsuger. Herunder finder du flere informationer om Kärcher i historisk og udviklingsmæssigt perspektiv samt de mange styrker og fordele ved Kärcher støvsuger.

Kärcher – en pioner inden for rengøringsteknologi

Alfred Kärcher grundlagde Kärcher i 1935 i Stuttgart, og begyndte at producere og markedsføre sit eget varesortiment inden for varmeteknologi. Efter eget patent designede og byggede Alfred Kärcher “kärcher saltbadsovnen” til hærdning af stål og letmetal i industrien. Det store gennembrud for virksomheden inden for rengøringsteknologi kom i 1950, hvor Kärcher udviklede den første europæiske højtryksrenser. Designet af vandvarmeren var så epokegørende og revolutionerende, at det fortsat udgør ”blueprintet” til alle nutidens brændere. I dag er Kärcher verdens førende udbyder af rengøringsteknologi og tilbyder et bredt sortiment af produkter til innovativ problemløsning bestående af højtryks- og ultra-højtryksrensere, tæpperensere, støvsugere og damprensere, fejemaskiner og gulvvaskere, vaskeanlæg til køretøjer, rengøringsmidler, tørisblæsere, vandbehandlingsanlæg til både drikkevand og spildevand, vanddispensere, pumper og vandingssystemer til hjemmet og haven.

Lading Maskinforretning – forhandler af Kärcher støvsuger

Opretstående tørstøvsugere og vådstøvsugere fra Kärcher er den helt rigtige løsning til alle aspekter af støvsugning til industri, værksteder, butikker og rengøringsselskaber.

Kärcher BV 5/1 Bp

Kärcher BV 5/1 Bp er en rygbåren tørstøvsuger til professionel brug på steder hvor pladsen er trang, f.eks. i biografer eller busser. Denne batteridrevne rygbårne støvsuger er ikke meget anderledes at bære på ryggen end en pakket rygsæk i og med at støvsugeren kun vejer 8,7 kg. Det patenterede Air Stream Comfort-system sikrer dig en ergonomisk og behagelig rengøringsoplevelse, da bærestellet forhindrer vibrationer og ophobning af varme på bagsiden af støvsugeren. Kontrolpanelet er monteret på taljebåndet hvilket gør at du altid har let adgang til alle funktioner og indstillinger.

Kärcher NT 30/1 Ap L

Kärcher NT 30/1 Ap L er en kombineret og kompakt våd-/tørstøvsuger udført i holdbare komponenter og med stærk sugeevne. Det semiautomatiske filterrens giver en konstant og stærk sugeevne, der ikke går ned i effekt. Det moderne design gør at du nemt kan opbevare strømkabel og fiksere alle typer kabler.

Kärcher NT 65/2 Ap

Kärcher NT 65/2 Ap er en kraftfuld våd- og tørsuger med integreret ApClean-system, der giver støvsugeren en konstant høj sugeevne og lange arbejdsintervaller. Støvsugerens ventilatorhus har indbygget filterdæksel, så det store foldede fladfilter er nemt at afmontere. Filteret renses særdeles effektivt via det halvautomatiske ApClean-filterrensesystem. Det sikrer en konstant høj sugeevne, længere arbejdsintervaller og lang filterlevetid. Kärcher NT 65/2 Ap er udstyret med elektronisk niveaukontrol ved vådsugning. Dette er medvirkende til at man undgår at beholderen løber over. De opsugede væsker bortskaffes let via den tilsluttede olieresistente drænslange. Tilbehør kan nemt og hurtigt tilsluttes ved hjælp af et clips-system. Maskinen har et slangeopbevaringsrum, en tilbehørsholder og en stor bakke til f.eks. værktøj. Den nødvendige mobilitet sikres med de to store hjul og to styrehjul.

Kärcher T12/1 Nordic HEPA

Kärcher T12/1 Nordic HEPA er producents topmodel og flagskib inden for tørstøvsugere. Brugeren får en op til tre gange højere filterposevolumen end ved brug af papirfilterpose. Dette skyldes den særdeles effektive fleece-filterpose, der følger med som standard. Motorens ydeevne på T 12/1, luftstrøm og det 6-trins filtersystem (inkl. mikrofilter som specialindstilling) er specialdesignet og udviklet, så du ikke vil opleve tab af sugeeffekt. Med kraftbørsten ESB 28 (ekstratilbehør) konverteres T 12/1 til en støvsuger af børstetypen. I tilfælde, hvor de hygiejniske standarder er særligt strenge, kan der monteres et HEPA-filter, der bevarer meget fine partikler (99,95% tilbageholdelsesgrad) (i stedet for standardudstødningsfilteret) udover papirfilterposen. Se Lading Maskinforretnings udvalg af Kärcher støvsugere i webshoppen ved at klikke på de enkelte produkter ovenfor. Du er naturligvis også velkommen instore i vores butik i True nær Aarhus, hvor du vil møde vores faste stab af kompetente medarbejdere. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere informationer om vores sortiment af støvsugere eller andre produkter, så kan Lading Maskinforretning kontaktes på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Indkøbskurv