Støvsugere

Pris

Mærke

Motor

Støvsugere til de helt store rengøringsopgaver

Der findes støvsugere i de fleste virksomheder og hjem. Uanset om du skal bruge en støvsuger til privat brug eller i erhvervsmæssig henseende, så kan vi hjælpe dig med en støvsugermodel, der matcher dine behov.

Husqvarna Støvsuger

Hos Lading Maskinforretning er vi officielle Husqvarna forhandlere. Du kan derfor finde vores store udvalg af maskiner fra Husqvarna, heriblandt støvsugere. Du kan anvende støvsugerne til både våd og tør sugning. Du kan læse mere om støvsugerne under hver model.

STIHL Støvsuger

Ligesom med Husqvarna støvsugerne, så er vi også officielle STIHL forhandlere, hvorfor vi også fører et udvalg af STILH støvsugere.

Se Lading Maskinforretnings udvalg af STIHL og Husqvarna støvsugere i webshoppen ved at klikke på de enkelte produkter ovenfor. Du er naturligvis også velkommen instore i vores butik i True nær Aarhus, hvor du vil møde vores faste stab af kompetente medarbejdere.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere informationer om vores sortiment af støvsugere eller andre produkter, så kan Lading Maskinforretning kontaktes på tlf. 55 54 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66