STAMA

Multianvendelige og miljøvenlige maskiner og el køretøjer 

Hos Lading Maskinforretning er vi officielle forhandlere af STAMA, som er en del af GMR. STAMA fremstiller danskproduceret elkøretøjer, som lægger vægt på at give brugeren optimal komfort, sikkerhed, ergonomi og et støjsvagt arbejdsmiljø. Alle maskiner fra STAMA kører på el, hvilket giver dig miljøvenlige maskiner, som kan bruges til en bred vifte af arbejdsopgaver. I forlængelse med at maskinerne udelukkende kører på el, er du også med til at sætte et grønnere aftryk på din arbejdsplads. 

STAMAs maskiner er velegnet til arbejdsopgaver på kirkegårde og gravpladser. Blandt STAMAs brede produktsortiment finder du maskiner til vedligeholdelse, transport, rengøring af udendørs arealer mm. Du kan læse alt om maskinerne i produkt kataloget. 

Blandt vores udvalg af STAMA produkter findes både løvsugerløsninger og 3- og 4-hjulede elektriske køretøjer. Alle modeller er fuldelektriske, emissionsfrie og vedligeholdelsesfrie AC motorer. Maskinerne er fremstillet til drift af professionelle, som stiller store krav til driftsikkerhed, køreegenskaber og robusthed. Derfor vil maskinerne fra STAMA opfylde dine krav, når det kommer til arbejdsevner og pålidelighed. 

STAMA-datablad-billede-231x300
STAMA produkt katelog

Vil du høre mere om STAMA?
– bestil en demo

Hvis du ønsker mere information og en demo af de mange spændende maskiner fra STAMA, kan du med fordel kontakte Mikkel Schlüter. Han vil hjælpe dig igennem alle løsninger, muligheder og fordele du kan få, ved at anskaffe en maskine fra STAMA. Han giver også en demo, så du kan se hvordan maskinerne virker.

Indkøbskurv