Tilbehør til maskiner

Tilbehør til maskiner

Vil du have høj ydeevne igennem mange år og forlænge levetiden for dine haveredskaber? Så er det rigtige tilbehør til maskiner et vigtigt element, som du ikke bør overse. Lading Maskinforretning har et kæmpe udvalg i tilbehør til haveredskaber, så du altid er ”godt kørende” i haven.

Garage til din Husqvarna robotplæneklipper

Ejer du en robotplæneklipper, så er den bedste beskyttelse mod vejr, vind og nedbør, en garage til din robotplæneklipper. Lading Maskinforretning forhandler Husqvarnas 300- samt 400/500-serie af garager til robotplæneklippere. Husqvarnas Automower® Garage er en smart løsning, der beskytter din robotplæneklipper, og samtidig er praktisk og nem at få plads til. Garagens foldbare top sikrer at du har nem adgang til robotplæneklipperens display og tastatur.

Tilbehør til batteridrevne haveredskaber

Lading Maskinforretning forhandler et stort og varieret udvalg i tilbehør til producenterne Husqvarna og STIHLs batteridrevne havemaskiner. Ejer du en batteridrevet Husqvarna- eller STIHL-maskine, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med tilbehør og udstyr.

Alt i tilbehør til STIHL og Husqvarna havemaskiner

Find alt du har behov for til din batteridrevne maskiner fra STIHL og/eller Husqvarna. Lading Maskinforretning er officiel forhandler af STIHL. Fra vores sortiment kan vi bl.a. nævne batteridrevne hækkeklippere, batteridrevet stangsav, lydsvag batteristanghækkeklipper, allround motorsav med M-Tronic (M) samt batterier og andet tilbehør til batteridrevne maskiner. STIHL anvender udvalgte litiumceller til deres batteridrevne maskiner, som opfylder alle foreskrevne sikkerhedsstandarder. STIHLs batterier kan anvendes til flere forskellige maskiner med samme AS-, AK- og AP-system, mens STIHLs AI-linje er med indbygget batteri. STIHLs kraftfulde batterier kan genoplades helt op til 1200 gange uden at gå ned på power! Ligeledes finder du også alt i tilbehør til Husqvarnas omfattende serier af havemaskiner og redskaber hos Lading Maskinforretning. Hvad enten det handler om motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere eller havetraktorer/plæneklippere, så har vi et stærkt udvalg af tilbehør og udstyr. Gå på opdagelse i vores webshop blandt produkterne under tilbehør til Husqvarnas batteridrevne maskiner, hvor du finder bl.a. kraftige batterier til alle serier, rygbatterier og batteriopladere. Af tilbehør til haveredskaber har vi alt inden for bl.a.: • Batterier til alle Husqvarna- og STIHL-serier • Rygbatterier • Batteriopladere • Dobbeltkammeradaptere • Bæltetaske med tilslutningsledning • Bæretaske til batteribælte • Batteritaske med sele • Batterirygsæk Ønsker du flere informationer om tilbehør til batteridrevne maskiner, kan du altid kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 93 63 33 32 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vores stab af kvalificerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med det helt rigtige tilbehør til din batteridrevne Husqvarna- eller STIHL-maskine. Husk at du får gratis fragt ved køb for over kr. 499,- i webshoppen.

Indkøbskurv