Egholm

Egholm redskabsbærer

– “Bygget i Danmark til opgaver i hele verden”

Egholm Maskiner er en dansk virksomhed, som i 1992 blev grundlagt af brødrene Kaj og Jens Christian Egholm. I virksomhedens spæde år, producerede og solgte de mekaniske løsninger til maskinindustrien og landbrug. Det var med til at skabe den virksomhed vi kender i dag. Egholm i Lemvig. Lige siden Egholms opstart i halvfemserne har virksomheden leveret redskabsbærere til kommuner, byer, ejendomsforvaltning- og vedligeholdelsesvirksomheder samt industrielle ejendomme i hele verden. Det er der nemlig en god grund til:

Egholm A/S udvikler og producerer redskabsbærere i høj kvalitet. Redskabsbærerne bliver anvendt til at holde veje, parker og andre udendørs arealer rene og indbydende hele året rundt. Egholm maskiner er fremstillet med dyb respekt for godt håndværk og med sans for detalje og kvalitet – både for operatøren og for dem, som skal nyde slutresultatet af det udførte arbejde. Med Egholms redskaber, som er udviklet til maskinerne, opnår du perfekte resultater uanset hvilken opgave der er tale om. 

Hos Lading Maskinforretning er vi forhandlere af Egholm redskabsbærer samt alt i tilbehør til maskinerne. Egholms sortiment henvender sig mest til erhverv. Vi har samlet et stort udvalget af tilbehør og reservedele, så du kan sammensætte præcis den løsning, som passer til dine behov. Vi har desuden et stort serviceværksted, hvor vores dygtige medarbejdere kan lave service på din Egholm redskabsbærer. Vores mekanikere har fået relevante kurser hos Egholm, og derved går du ikke på kompromis med garantien. Står du med en beskadiget Egholm redskabsbærer, kan vi både lave den for dig på vores værksted, eller kører ud til maskinen og lave den. På den måde kommer du hurtigt tilbage til arbejdet. 

Redskabsbærere

Hvor nemt er det at skifte redskaber? Se med her

Egholm_Konfigurator

Byg din helt egen Egholm maskine

Ved hjælp af Egholm konfigurator kan du nemt og hurtigt lave den kombination af maskine og udstyr, som er mest velegnet til dine behov. 

Egholm redskaber til redskabsbærere

Redskabsbærerene er i sig selv nogle fantastiske maskiner, men du kommer længst med, at sammensætte et stærkt arsenal af redskaber, så du kan klare dine arbejdsopgaver. Fordelen ved at anvende en Egholm redskabsbærer er, at du kan få en masse forskellige redskaber, som hver egner sig til forskellige opgaver. Du kan bl.a. få klippeaggregater til græsklipning, feje-/sugeanlæg til rengøring af udendørs områder, redskaber til håndtering af snerydning, grus- og saltspreder, mm. Du kan hurtigt og nemt skifte redskaber med Egholms Quick-shift system. På den måde behøver du ikke bruge masser af tid, på at skifte redskaber. 

Vil du høre mere om Egholm redskabsbærer?

Er du interesseret i at høre mere om Egholm redskabsbærer og redskaberne, eller ønsker du at få en demo af Egholms fantastiske maskiner, så kan du ringe til Søren Jensen, eller sende en mail – så kontakter vi dig. Søren står klar til at svare på alle dine spørgsmål, og give dig den bedste rådgivning, så du får den bedste købsoplevelse.

Egholm datablade

Park Ranger 2150

Ciry Ranger 2260

City Ranger 3070

Indkøbskurv