Græstrimmer

Pris

Mærke

Motor

En græstrimmer er guld værd, når temperaturerne stiger, og haven hurtigt kan blive et uoverskueligt vildnis af ukrudt, højt græs, krat og uregerlige bede. Gør du arbejdet med en trimmer, får du en velplejet og indbydende have, som du kan nyde de lune sommeraftener i. En håndholdt trimmer til haven har været med til at give fantastiske resultater for rigtig mange mennesker – uanset behov. Hvad enten der er tale om anvendelse til privat brug eller i professionelt og erhvervsmæssig henseende, så har vi hos Lading Maskinforretning helt sikkert en trimmer, der matcher dine behov. Lading Maskinforretning forhandler håndholdte trimmere fra Husqvarna og STIHL, to af markedets mest anerkendte producenter af have- og parkredskaber. Vi har en effektiv trimmer til ethvert behov – om du skal bruge en batteri græstrimmer, benzin græstrimmer, en græstrimmer uden tråd, eller sågar et græstrimmer batteri, så hjælper vi med at finde den græstrimmer, som passer bedst til dig. Nedenfor kan du læse mere om egenskaberne og fordelene ved en trimmer. Husk at vi altid har skarpe sæsontilbud på diverse kategorier inden for have- og parkredskaber.

Græstrimmer – den effektive haveassistent

Pålidelig, driftssikker og højtydende arbejdskraft er noget de fleste sætter pris på. En håndholdt trimmer fra topproducenterne Husqvarna og STIHL, giver dig et stort spænd af anvendelsesmuligheder og et fantastisk slutresultat. Samtidig er trimmerne særdeles støjsvage, driftssikre og du har mulighed for at tilkøbe store mængder ekstraudstyr tilpasset årstiden, så din trimmer altid er klar til at håndtere enhver opgave. Har du et særskilt ønske om at din trimmer skal være så støjsvag som muligt, skal du vælge en batteridrevet trimmer fremfor benzin. I Lading Maskinforretnings udvalg finder du både benzin- og batteridrevne trimmere. En græstrimmer er ideel til at fjerne uønsket græsvækst og krat ved hegn, stakit, husmure, kanter af bede, vejrabatter samt på de steder hvor plæneklipperen ikke slår til eller på steder med svært fremkommeligt terræn. Hos Lading os er kun det bedste godt nok til vores kunder. Af den grund har vi naturligvis stærke forhandleraftaler med verdens førende producenter, så du er sikker på at det kun er markedets bedste redskaber, du støder på i vores butik og webshop.

Lading Maskinforretning – professionel forhandler af Husqvarna og STIHL græstrimmer

Lading Maskinforretning forhandler et varieret udvalg af Husqvarna- og STIHL-trimmere til både professionelt og privat brug.

  • Intuitiv og brugervenlig betjening
  • Husqvarna Smart Start®-teknologi
  • Fantastisk arbejdskomfort med behagelige håndtag og bøjlehåndtag for øget fleksibilitet
  • Den innovative Husqvarna X-TORQ®-motorteknologi øger drejningsmoment, men reducerer samtidig brændstofforbruget
  • De fleste batteritrimmere oplades direkte i en almindelig stikkontakt – lige så enkelt som din mobiltelefon
  • STIHL 2-MIX motor med lavt udslip og enormt økonomisk i forhold til brændstofforbrug
  • STIHL: Indstilling af skaft og bøjlegreb efter brugerens højde
  • STIHL FSA 85 kommer med en innovativ EC-motor med kraft og virkelig stærk ydeevne

Ovenfor kan du klikke på de enkelte produkter fra Husqvarna og STIHL, og få flere informationer om de enkelte modeller. Gør havearbejdet til en leg med en græstrimmer fra Husqvarna eller STIHL.

Vi står altid klar til at hjælpe

Er du i tvivl om hvilken trimmer, der passer til dit behov eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning.

Indkøbskurv