Melex

Fantastiske el køretøjer fra Melex

Når det kommer til transportløsninger, såsom elektriske biler, golfvogne eller lign. er Melex værd at overveje. Melex har eksisteret i mange år, og har deres fabrik i den sydøstlige del af Polen. Melex har produceret el-køretøjer siden 1971. I virksomhedens spæde år bestod produktionen mest af Golfbiler. Med årene er produktudviklingen og dermed produktionen omstillet til nu at være 100% fokuseret på elektriske arbejdsbiler eller som nogle vil kalde det – små el-lastbiler. Forskellen er på overfladen ikke så stor, men der lægger meget under:

Hvorfor du skal vælge en Melex:

Melex opfylder alle gængse normer og krav inde for person og el-sikkerhed. (Herunder EN1175 direktivet). Alle modeller er udstyret med hydrauliske bremser på alle 4 hjul (undtaget model 845) og 2-kredes bremsesystem, for øget trafik sikkerhed. Elbilerne er udstyret med separat håndbremse på egen bremsekreds – Ingen farlig ”hill-brake”. Melex er CE godkendt i henhold til EU´s standarder for maskinsikkerhed og opfylder EMC direktivet i henhold til EUs direktiv vedrørende elektrisk stråling, derudover opfylder Melex kravene omkring elektromagneitske felter – bl.a. via. test hos ”SP” (Sveriges testcenter for køretøjer). Slutteligt opfylder Melex alle krav fra trafikstyrelsen og motorstyrelsen – for kørsel under kategorien ”Motorredskab” – (uden nogen form for dispensation)

Med alt dette i tankerne, er du garanteret en driftssikker maskine, som du uden bekymringer kan investere i. Du kan anvende en Melex til mange forskellige opgaver, selvom størstedelen af vores kundesegment anvender dem til transport af diverse genstande og gods.

Lading Maskinforretning har fornøjelsen af at være forhandler af Melex.

Bestil en demo af en Melex elbiler

Hvis du ønsker mere information og en demo af en Melex elbil, kan du med fordel kontakte Mikkel Schlüter. Han vil guide dig igennem alle løsninger, muligheder og fordele du kan få, ved at anskaffe en Melex til dine arbejdsopgaver. Han giver også gerne en demo, så du kan se hvordan en Melex elbil virker.

Personalebillede_Mikkel1

Mikkel Schlüter

Indkøbskurv