Kombimotor

Pris

Mærke

Motor

Én motor, mange funktioner. Det er grundtanken bag en kombimotor. Med en kombimotor i redskabsarsenalet, har du altid mulighed for at bygge videre på funktionerne, så du står med et fantastisk alsidigt all-round værktøj. Kombimotoren er vejen til at håndtere størstedelen af arbejdsopgaverne inden for have- og parksektoren. Til STIHLs kombimotorer har du bl.a. mulighed for at tilkøbe blæseaggregat, kantskærer, trimmer, grensav, buskrydder, hækkeklipper, børstevalse, fejevalse og meget mere. En kombimotor giver dig et hav af muligheder afhængig af hvilken arbejdsopgave du står overfor.

STIHL kombimotor – høj effekt til den professionelle

STIHL er en gennemgående producent i Lading Maskinforretnings varesortiment. Det er der en helt simpel grund til: STIHL leverer topkvalitet indenfor alle aspekter af have- og parkværktøj. Tyske STIHL blev grundlagt i 1926, hvor grundlægger Andreas Stihl designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. I over 90 år har STIHL haft et kraftigt fokus på udviklingen og revolutionerende teknik. Med levering og service i over 160 lande er STIHL i dag et af de førende topbrands inden for motorredskaber til have og park, og er samtidig det mest solgte motorsavsbrand i verden. Med en STIHL kombimotor har du mulighed for at vælge imellem en 2-takts motor eller den revolutionerende og brændstofbesparende STIHL 4-MIX-motor, der via innovativ udvikling blender alle fordelene fra 2- og 4-takts teknologien. For ergonomisk komfort har du også mulighed for at vælge imellem to forskellige håndtagssystemer til STIHL kombimotor: loophåndtag og styr. Loophåndtaget giver dig det største udvalg af kombinationsmuligheder. Hvis du ikke påtænker at anvende så mange forskellige kombiværktøjer, kan du med fordel vælge en STIHL kombimotor med styr.

Lading Maskinforretning – din forhandler af STIHL kombimotor

Lading Maskinforretning forhandler STIHL kombimotorer. Ekstra funktioner? Ekstra power og kraft? Så er det her, du skal kigge.
• Stærk ydelse, effekt og højt drejningsmoment
• Benzin- eller batteridrevet
• Lav vægt og nem at manøvrere
• Ergonomisk design for komfort i arbejdet
• Nem start og stop af motoren
• To motortyper: 2-takts motor og STIHL 4-MIX-motor
• To håndtagssystemer: Loophåndtag og styr

Ønsker du flere informationer om vores udvalg af STIHL kombimotor, eller har du lyst til at opleve modellerne ved selvsyn? Så kom forbi vores fysiske butik i True nær Aarhus, hvor du altid finder det udstyr inden for have- og parkmaskiner, som du har brug for. I butikken er vores fagfolk klar til at råde og vejlede dig, så du finder lige præcis det produkt, der matcher dine præferencer. Kontakt Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Indkøbskurv