Kompostkværn

Pris

Med en kompostkværn kan du minimere mængden af haveaffald

Når man arbejder i haven, kan der hurtigt opsamles store mængder af haveaffald. Det kan få mange til at drage et ekstra suk, når man skal skille sig af de bugnende mængder af haveaffald. De fleste kører en tur på genbrugsstationerne med haveaffaldet, og det kan hurtigt blive til mange ture og en dyr fornøjelse alene i brændstof. Med en kompostkværn letter du dig selv for en masse arbejde, og effektiviteten i en kompostkværn gør at maskinen hurtigt tjener sig selv hjem. For mange er en kompostkværn en stor hjælp under forårets og sommerens havearbejde – håndtering af haveaffald har aldrig været nemmere. Når du har samlet en ordentlig bunke haveaffald skal du blot smide det ned i kværnens åbning, og så klarer kværnen resten af arbejdet. På den måde har du lettere ved at få plads til mere haveaffald, og spare en masse køreture til din nærmeste genbrugsstation.

STIHL kompostkværne

Med kompostkværne fra STIHL er effektiviteten og sikkerheden, samt brugervenligheden helt i top. Kompostkværnene er udstyret med hjul, så du ikke behøver at bære den over til bunken af haveaffald eller bære haveaffald over til kompostkværnen. STIHL producerer både benzin- og eldrevne kompostkværne i markedets stærkeste kvalitet. Du er garanteret sikker drift og høj ydeevne med en kompostkværn fra STIHL. Lading Maskinforretning forhandler pt. to eldrevne kompostkværne fra den anerkendte producent STIHL. STIHL GHE 140 L præsterer en effekt på 2.300 Watt, hvilken gør kompostkværnens skærevalse i stand til at knuse grene på op til 36 mm i diameter. De knuste grene kommer direkte ned i den aftagelige kompostbeholder, som kan rumme hele 60 liter. Kompostkværnens kløverbladsformede åbning gør det nemt at fylde forgrenede gevækster i kompostkværnen. Selve kompostkværnen er foldbar, og kan foldes ned i beholderen hvilket gør, at kompostkværnen kræver minimal opbevaringsplads. Med STIHL GHE 140 L kompostkværnen er der en tilhørende kasse, så du nemt og enkelt kan skille dig af med haveaffaldet efter du har kværnet det. STIHL GHE 150 er en særdeles effektiv kompostkværn, der leveres med kraftig motor, og STIHLs specialudviklede knivsystem, Multi Cut 150. Dette knivsystem har en lydløs knivskive med sandwichkonstruktion og en vendbar kniv. Sandwichkonstruktionen af knivene er optimal til bearbejdning af mellemstore og grovere grene. STIHL GHE 150 forarbejder og knuser nemt tykkere grenmateriale med diameter på ca. 35 mm. Den patenterede kløverbladsåbning sikrer nem påfyldning af selv genstridige, forgrenede gevækster. Det brede understel sikrer god stabilitet under arbejdet, og er samtidig medvirkende til at lette transport. Spar penge på de mange køreture til og fra genbrugsstationen med en ny kompostkværn fra STIHL.

Om STIHL

Tyske STIHL blev grundlagt i 1926, hvor grundlægger Andreas Stihl designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. I næsten 100 år har STIHL haft særskilt fokus på banebrydene udvikling og revolutionerende teknik. I dag forhandles STIHLs produkter i over 200 lande i hele verden, hvilket har sikret STIHL en positur som et af verdens førende brands inden for motorredskaber til have og park, og dernæst er STIHL det meste solgte motorsavsbrand i verden. Lading Maskinforretning fører et stort udvalg af STIHL-produkter. Foruden denne kategoris kompostkværne, kan vi bl.a. nævne batteridrevne hækkeklippere, batteridrevet stangsav, lydsvag batteristanghækkeklipper, allround motorsav med M-Tronic (M) samt batterier og andet tilbehør til batteridrevne maskiner.

Indkøbskurv