Vores serviceydelser

Stort værksted med dygtige mekanikere

Når man har med maskiner at gøre, så er service en rigtig vigtig del. Det kan samlingens med at have en bil. Den skal også have et serviceeftersyn i ny og næ, for at undersøge om alt virker, som det skal. Det samme skal have-/parkmaskiner, hvis du ønsker at dine maskiner skal opretholde funktionaliteten, sikkerheden og driften til arbejdsopgaverne. Derfor kan vi varmt anbefale, at du kigger ind på vores værksted med dine maskiner regelmæssigt, så vi kan undersøge om alt er, som det skal være. Vi har meget dygtige mekanikere, som er specialiserede indenfor de maskiner vi sælger. Det betyder også, at du ikke går på kant med garantien, da vi er et autoriseret værksted for de producenter vi sælger maskiner for. På værkstedet servicerer og reparer vi både maskiner, som egner sig privat brug og entreprenørmaskiner. Om det er en hækkeklipper eller en minilæsser, så får du den lavet og serviceret hos os. 

Hurtig og fleksibelt service fra vores kørende montører

Maskiner til professionelt brug kræver hurtig reparation i tilfælde af havari, motorstop eller andre maskinelle problemer. Derfor kan det hurtigt blive dyrt, hvis du står ude på en opgave med en maskine, som ikke længere fungerer. Af den grund har vi også kørende mekanikere/montører, som kan komme ud til maskinen og reparere den, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til arbejdet. 

Vi servicerer et stort antal maskiner fra bl.a. danske kommuner og adskillige private og offentlige virksomheder. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et serviceeftersyn? Fang os på tlf. 86948466 eller kig forbi vores værksted, som du finder på adressen Grydehøjparken 29 lige bag Anelystparken i Tilst.

Indkøbskurv