Stangsav

Pris

Mærke

Motor

Når du ikke længere kan nå de områder, du ønsker at klippe eller beskære, med den traditionelle hækkeklipper, kommer stangsaven i spil som et særdeles effektivt redskab. Rigrøret på en stang sav giver dig enorm rækkevidde, så du nemt kan nå alle områder af høje hække, buske, grene der skal beskæres samt andre områder hvor en traditionel hækkeklipper ikke slår til. Stangsave fås både med benzindrevet og med elektrisk motor. Begge varianter er kraftfulde og leverer perfekte klipperesultater. Vi anbefaler at du vælger ud fra dine præferencer. Samtidig slipper du for at skulle op og kravle på en stige eller et stillads – rækkevidden på stangsaven gør arbejdet for dig. Lading Maskinforretning forhandler stangsave fra to af markedets førende og mest anerkendte producenter af have- og parkredskaber, Husqvarna og STIHL. Mangler du en stang sav til at klare beskæring af høje grene og store buske? Gå på opdagelse blandt de mange spændende produkter i webshoppen. Du kan læse mere om funktioner og fordele ved en stang sav nedenfor.

Få ekstra rækkevidde med en stangsav

Når du skal op i højden for at trimme eller beskære træer, buske eller andre bevoksninger, er din ideelle arbejdspartner en stangsav. Den indlejrede rækkevidde gør at du undgår brug af stige i dit arbejde. En stangsav kan for så vidt anskues som en forlængelse af dine arme og din krop. De svært tilgængelige grene i trækronerne er pludselig inden for din rækkevidde med en stang sav, så du kan tage hånd om de arbejdsområder, du ellers har måttet kigge langt efter – eller risikere liv og lemmer for at nå. Med en stangsav som din allierede i arbejdet, har det aldrig været nemmere at komme de facetter af dine træer og buske til livs, som du før har kæmpet med at nå op til. Med en stangsav får du et intuitivt værktøj, der er nemt at betjene og som vil tjene dig som en fantastisk arbejdspartner i mange år fremover. Miljøet er vigtigt – også når det kommer til brug af haveværktøj. Husqvarna har udviklet deres produktlinje af stangsave med skarp fokus på bæredygtighed og høj ydelse, men på samme får du et værktøj med et lavt brændstofforbrug og lave emissioner. Dermed er du med til at skåne miljøet, når du anvender en Husqvarna stangsav. Hos Lading Maskinforretning er kun det bedste godt nok til vores kunder. Af den grund har vi naturligvis stærke forhandleraftaler med verdens førende producenter. Så er du sikker på at det kun er markedets bedste redskaber, du støder på i vores butik og webshop.

Lading Maskinforretning – forhandler af stangsav fra Husqvarna og STIHL

Lading Maskinforretning forhandler Husqvarna og STIHLs stangsave til både professionelt og privat brug.

  • Imponerende rækkevidde
  • Teleskoprør til justering af skærehøjden
  • Todelt rigrør for nem transport og opbevaring
  • Husqvarna Smart Start® for nem og hurtig motorstart og minimal trækmodstand i startsnoren
  • Balance Flex-sele i ergonomisk design

Klik på de enkelte produkter fra Husqvarna og STIHL ovenfor, og få flere informationer om de enkelte modeller. Når den traditionelle hækkeklipper ikke længere slår til, kan du gøre beskæring og trimning af høje træer og bevoksninger nemt med en stang sav fra Husqvarna eller STIHL. Ønsker du flere informationer om stangsave eller andre produkter, eller har du lyst til at opleve flere af modellerne ved selvsyn? Så kom forbi vores fysiske butik i True nær Aarhus, hvor du finder et sandt slaraffenland af have- og parkmaskiner. I butikken er vores fagfolk klar til at råde og vejlede dig, så du finder lige præcis det produkt, der matcher dine præferencer. Kontakt Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Indkøbskurv