Vertikalskærer

Pris

Mærke

Motor

For at give din græsplæne de bedst mulige vækstbetingelser, er en vertikalskærer vel nok det mest effektive redskab på markedet. En vertikalskærer er også kendt under navnet ”plænelufter”, og i praksis river den op i græsplænen og giver græsrødderne mere luft. Samtidig er vertikalskærere en særdeles effektiv mosbekæmper. Måske kender du til en mosrive, som ret beset også blot er en alternativ betegnelse for en vertikalskærer. Ja, kært barn har mange navne – og der er slet ingen tvivl om at en vertikalskærer vil blive et hit for din græsplæne. Vertikalskærere fås med både benzin- eller eldrevet motor. Lading Maskinforretning forhandler dog kun eldrevne vertikalskærere fra Husqvarna. Jagten på nabolagets flotteste og mest jævne græsplæne starter med en vertikalskærer. Lading Maskinforretning er officiel forhandler af Husqvarna vertikalskærere. Læs mere om de mange fordele ved en vertikalskærer nedenfor.

Vertikalskærer – en havepartner uden sidestykke fra Husqvarna

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag stadfæstet som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktorer/plæneklippere. Husqvarnas kraftfulde plæneluftere er designet med brugeren i fokus. På en Husqvarna vertikalskærer får du et intuitivt tastatur og en maskine der er udviklet til både plæneluftning og opsamling. Plænelufteren kan anvendes hele året, og har forskellige indstillinger til skæredybde. Alle Husqvarna vertikalskærere leveres med foldbare håndtag, der gør maskinerne nemme at transportere og opbevare.

Husqvarna S138C vertikalskærer og mosrive

Husqvarna S138C er en eldrevet vertikalskærer med smart 2-i-1-funktion og stor brugervenlighed med hensyn til både håndtering og klingeskift. Vertikalskæreren er nem at justere i arbejdsdybe, og den højtydende motor sikrer dig fantastiske resultater i plænen, når der skal fjernes mos og filtlag. Husqvarna S138C har en effektiv arbejdsbredde på 38 cm og dobbelt batterirum for optimal driftstid og ydeevne. Nem betjening og håndtering af maskinen med det ergonomiske håndtag. Håndtaget kan desuden foldes ind, så vertikalskæreren er nem at transportere og ikke kræver meget plads, når den skal opbevares i redskabsskuret. Nemt 2-i-1-skift mellem tænder og knive.

Husqvarna S138i eksl. batteri og lader

Husqvarna S138i er batteridrevet, og du slipper derfor helt for bøvl med ledninger (NB: batteri og lader købes separat til denne model). Nem og praktisk 2-i-1-funktion for skift imellem tænder og knive – switch mellem mosrive og vertikalskærer. Husqvarna har udviklet en vertikalskærer, der er både ergonomisk og brugervenlig, og skift af klinge kan udføres af enhver. Husqvarna S138i leveres med en kraftig, driftssikker motor og justerbar arbejdsdybde, der garanterer effektivt arbejde i haven, når plænen skal renses for mos og filtlag. Modellen har en arbejdsbredde på 38 cm, og desuden mange smarte egenskaber. Her kan bl.a. nævnes det intuitive og digitale display, hvor du får alle informationer samlet et sted, mulighed for at vælge mellem normal tilstand eller savE™-tilstand, afhængigt af forholdene, for maksimal kraft eller maksimal driftstid samt det nemt sammenklappelige håndtag, der gør vertikalskæreren nem at transportere og sikrer at den ikke fylder meget, når den skal opbevares.

Husqvarna S138i inkl. batteri og lader

Husqvarna S138i er en batteridrevet vertikalskærer / mosrive, og du slipper derfor helt for at bekymre dig om ledninger (NB: batteri og lader er inkluderet ved køb af denne variant). Nem og praktisk 2-i-1-funktion for skift imellem tænder og knive – switch mellem mosrive og vertikalskærer. Husqvarna har udviklet en vertikalskærer, der er både ergonomisk og brugervenlig, og skift af klinge kan udføres af enhver. Husqvarna S138i leveres med en kraftig, driftssikker motor og justerbar arbejdsdybde, der garanterer effektivt arbejde i haven, når plænen skal renses for mos og filtlag. Modellen har en arbejdsbredde på 38 cm. Derudover vil du kunne glæde dig over praktiske og smarte produktegenskaber, som f.eks. intuitivt display, ergonomisk håndtag, nemt sammenfoldeligt håndtag for nem opbevaring, central justering af arbejdshøjde, savE™-funktion, 2-i-1-skift mellem tænder og knive (skift fra mosrive til vertikalskærer) samt smart pose med støvblokering for behagelige arbejdsforhold.

Lading Maskinforretning – din forhandler af Husqvarna vertikalskærer

I Lading Maskinforretnings sortiment af Husqvarna vertikalskærere, finder du maskinen, der sikrer din græsplæne de bedste vækstbetingelser. Med en vertikalskærer fra Husqvarna får du bl.a.:
• Kraftfuld motor og lav vægt
• Justering af arbejdshøjden
• Foldbart og ergonomisk håndtag
• 2-i-1 skift mellem vertikalskæreren og mosriven
• Opsamlingspose med støvblokering
• Intuitivt display
Er du i tvivl om hvilken vertikalskærer, der passer til dit behov eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Alternativt har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik i True nær Aarhus, hvor du kan se maskinerne og få gode råd og sparring fra vores dygtige stab af medarbejdere.

Indkøbskurv