Græsplæne

Skal du have en ny græsslåmaskine?

Græsslåmaskiner fås i mange forskellige former og udgaver. Du kan blandt andet købe plæneklippere, som er dem du selv skal gå bagved og styre. Du kan også købe havetraktorer eller en rider, som er en havetraktor med et frontmonteret klippeaggregat, som er dem du sidder på og styrer. Sidst men ikke mindst, så kan du købe robotplæneklippere, som selv kører rundt og slår din græsplæne. Alle former for græsklipper finder du her.

Walk behind græsklippere er perfekte til den mindre græsplæne

Der er forskellige typer af walk behind maskiner såsom plæneklipper, fræser og vertikalskærer. Den mest solgte og kendte metode til at klippe græsset, er den klassiske walk behind græsklipper. Der findes flere typer af plæneklippere: benzin, batteri eller el – alt efter dine krav, behov og ønsker. Lading Maskinforretning forhandler topproducenterne Husqvarna, Klippo og Stihl inden for walk behind plæneklipper. Fræseren er ideel til at få vendt din jord, og du vil hurtigt blive glad for den. Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder med en fræser i haven. Din græsplæne kan hurtigt blive klar til en omlægning eller skal køkkenhaven være klar til en ny sæson? Vi forhandler fræsere fra anerkendte Husqvarna.

Vertikalskæren er mossets værste fjende

En vertikalskærer kan også kaldes en plænelufter, fordi den giver plænen luft, og fjerner eventuelt dødt græs og mos. Græsplænen får nyt liv med en vertikalskærer og når græsset har de bedste betingelser, så bliver græsset modstandsdygtigt overfor mosset. Lading Maskinforretning forhandler effektive batteridrevne vertikalskærere fra Husqvarna.

Vi forhandler af markedets bedste walk behind græsslåmaskiner

Lading Maskinforretning forhandler markedets bedste benzin- og batteridrevne plæneklippere fra Husqvarna, Klippo og STIHL. Tre af de suverænt bedste producenter af plæneklippere. Med en plæneklipper fra en af disse producenter får du alt hvad du behøver i en fremragende og driftssikker plæneklipper, der er kørende på din matrikel i mange år.

Havetraktorer og frontklippere som græsslåmaskiner

Lading Maskinforretning er stolt forhandler af Husqvarna og STIGA frontklipper. Nedenfor finder du flere informationer om producenter og produkter. Indenfor de populære frontklippere tilbyder vi de bedste varianter fra Husqvarna og STIGA – benzin- og dieselfrontklippere til ethvert behov. En frontklipper fra Husqvarna eller STIGA garanterer dig et topprodukt, der hører til de mest solgte i Europa. Uanset din haves omfang eller antallet af svært tilgængelige områder, får du fantastiske klipperesultater med en frontklipperens frontmonterede klippebord. Klippebordet giver en fremragende rækkevidde. Ligesom med frontklipper, er det også producenterne Husqvarna og STIGA, du finder, når du søger efter en havetraktor i vores sortiment. En havetraktor giver dig en lang række fordele og tidsbesparelse, når du arbejder med krævende opgaver i haven. En havetraktor er særdeles robust og driftssikker. Havetraktorens fleksibilitet giver dig mulighed for at klippe små, mellemstore og store græsarealer. STIGA og Husqvarna havetraktor er udstyret med store opsamlere og brændstoftanke. På den måde er du ikke af ubekvemme pauser under arbejdet for at tømme opsamler eller tanke brændstof. Vi har også et særdeles stort udvalg af Husqvarna combi klippeborde fra de populære R200-, R300-, R400- og R500-serier, der passer til Husqvarnas mange forskellige ridere og pro ridere. Lading Maskinforretning – forhandler af ride on havemaskiner Er du på udkig efter en frontklipper, en havetraktor eller en Zero turn græsklipper, så gå på opdagelse i vores webshop eller kom forbi vores butik i True nær Aarhus. Vi kan også hjælpe dig med et klippeaggregat eller reservedele til din ride on havemaskine.

Robotplæneklipper som græsslåmaskine

For få årtier siden var det nærmest utænkeligt, at en plæneklipper selv kunne slå græsset. Robotteknologiens ekstreme udvikling var noget man kun stødte på i science fiction. I dag er det helt almindeligt at se de selvkørende robotplæneklippere i alverdens villakvarterer. Det er både nemmere og billigere at slå græsplænen med en robotplæneklipper. Den sørger selv for at slå græsplænen, så du ikke behøver at løfte en finger. Du behøver ikke at være hjemme, når robotplæneklipperen slår dit græs. Du kan blot programmere den til at slå græs på de tidspunkter der passer dig. Samtidig kører robotplæneklippere på genopladelige batterier, hvilket både er godt for pengepungen og miljøet. En milepæl inden for robotstyret teknologi Hos Lading Maskinforretning er kun det bedste godt nok til vores kunder. Af den grund har vi forhandleraftaler med verdens førende producenter. For 25 år siden, i 1995, skete der en revolution inden for robotstyring og robotplæneklippere – Husqvarna introducerede den første Automower®, hvilket har gjort Husqvarna til markedets førende producent af robotplæneklippere. På verdensplan har over 1,5 million haveejere en Husqvarna robotplæneklipper, hvilket taler sit eget tydelige sprog i forhold til produkternes kvalitet og popularitet. Siden introduktionen for 25 år siden, har Husqvarna, kombineret med den velkendte svenske pålidelighed, videreudviklet teknologien, sikkerheden, intelligensen og brugervenligheden i Automower®-modellerne til perfektion. Automower® besidder en mængde features, der tilfører plæneklipperen et ekstremt højt sikkerhedsniveau. Det starter med det robuste design, hvor gummistødværn, pålidelige kuglelejer og en børsteløs motor er vigtige dele. Via sensorer registrerer Automower® automatisk objekter i den planlagte klippebane, der er med til at sikre at du undgår uheldige kollisioner i din have under græsslåningen. De roterende knive foldes øjeblikkeligt ind i klippeskiven ved kontakt med et objekt under klipningen. Ubalancer og fejlkoder i klippesystemet registreres automatisk.

Vi er stolte forhandlere af Husqvarnas Automower®-serie

Lading Maskinforretning forhandler Husqvarnas Automower®-serie, og alle modeller i denne epokegørende serie præsenterer en lang række fordele, som få enhver haveejer til at klappe i hænderne.

  • Husqvarna Automower® når alle arbejdsområder, både nære og fjerne, via det indlejrede guidekabel. Selvsamme guidekabel hjælper ligeledes robotplæneklipperen med at finde den korteste rute tilbage til ladestationen.
  • Husqvarna Automower® håndterer også græsslåningen på snævre og trange arealer og passager.
  • Husqvarna Automower® sikrer dig en perfekt slået græsplæne i både regnvejr og tørvejr. De centrale dele i robotplæneklipperen er beskyttet mod regn, støv og rester af græs.
  • Automower® finder selv tilbage til ladestationen, og lader herefter automatisk op i cirka 60 minutter hvorefter robotplæneklipperen på egen hånd genoptager arbejdet.
  • Husqvarna Automower® klipper dit græs effektivt med et meget lavt energiforbrug, og du er helt fri for både emissioner og dampe. Husqvarna Automower® besidder samtidig det lavest opfattede støjniveau inden for robotstyret plæneklipning.
  • Takket være det optimerede design og intelligent adfærd kan Husqvarna Automower® 435X AWD klare stejle skråninger på op til 70 % eller 35°, mens de øvrige Automower®-modeller nemt kan håndtere hældninger på op til 45 %.
  • Et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. På den måde husker Husqvarna Automower® hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed.

Gå på opdagelse blandt de spændende Husqvarna Automower®-produkter – din bedste arbejdskraft nogensinde, når det kommer til effektiv græsslåning. Ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Indkøbskurv