Græsplæne

Skal du have en ny græsslåmaskine?

Græsslåmaskiner fås i mange forskellige former og udgaver. Du kan blandt andet købe plæneklippere, som er dem du selv skal gå bagved og styre. Du kan også købe havetraktorer eller en rider, som er en havetraktor med et frontmonteret klippeaggregat, som er dem du sidder på og styrer. Sidst men ikke mindst, så kan du købe robotplæneklippere, som selv kører rundt og slår din græsplæne. Alle former for græsklipper finder du her.

Walk behind græsklippere er perfekte til den mindre græsplæne

Der er forskellige typer af walk behind maskiner såsom plæneklipper, fræser og vertikalskærer. Den mest solgte og kendte metode til at klippe græsset, er den klassiske walk behind græsklipper. Der findes flere typer af plæneklippere: benzin, batteri eller el – alt efter dine krav, behov og ønsker. Lading Maskinforretning forhandler topproducenterne Husqvarna, Klippo og Stihl inden for walk behind plæneklipper.

Fræseren er ideel til at få vendt din jord, og du vil hurtigt blive glad for den. Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder med en fræser i haven.

Din græsplæne kan hurtigt blive klar til en omlægning eller skal køkkenhaven være klar til en ny sæson? Vi forhandler fræsere fra anerkendte Husqvarna.

Vertikalskæren er mossets værste fjende

En vertikalskærer kan også kaldes en plænelufter, fordi den giver plænen luft, og fjerner eventuelt dødt græs og mos. Græsplænen får nyt liv med en vertikalskærer og når græsset har de bedste betingelser, så bliver græsset modstandsdygtigt overfor mosset. Lading Maskinforretning forhandler effektive batteridrevne vertikalskærere fra Husqvarna.

Havetraktorer og frontklippere som græsslåmaskiner

Lading Maskinforretning er stolt forhandler af Husqvarna og STIGA frontklipper. Nedenfor finder du flere informationer om producenter og produkter.

Indenfor de populære frontklippere tilbyder vi de bedste varianter fra Husqvarna og STIGA – benzin- og dieselfrontklippere til ethvert behov. En frontklipper fra Husqvarna eller STIGA garanterer dig et topprodukt, der hører til de mest solgte i Europa.

Uanset din haves omfang eller antallet af svært tilgængelige områder, får du fantastiske klipperesultater med en frontklipperens frontmonterede klippebord. Klippebordet giver en fremragende rækkevidde.

Ligesom med frontklipper, er det også producenterne Husqvarna og STIGA, du finder, når du søger efter en havetraktor i vores sortiment. En havetraktor giver dig en lang række fordele og tidsbesparelse, når du arbejder med krævende opgaver i haven. En havetraktor er særdeles robust og driftssikker. Havetraktorens fleksibilitet giver dig mulighed for at klippe små, mellemstore og store græsarealer. STIGA og Husqvarna havetraktor er udstyret med store opsamlere og brændstoftanke. På den måde er du ikke af ubekvemme pauser under arbejdet for at tømme opsamler eller tanke brændstof.

Vi har også et særdeles stort udvalg af Husqvarna combi klippeborde fra de populære R200-, R300-, R400- og R500-serier, der passer til Husqvarnas mange forskellige ridere og pro ridere.

Lading Maskinforretning – forhandler af ride on havemaskiner

Er du på udkig efter en frontklipper, en havetraktor eller en Zero turn græsklipper, så gå på opdagelse i vores webshop eller kom forbi vores butik i True nær Aarhus. Vi kan også hjælpe dig med et klippeaggregat eller reservedele til din ride on havemaskine.

Robotplæneklipper som græsslåmaskine

For få årtier siden var det nærmest utænkeligt, at en plæneklipper selv kunne slå græsset. Robotteknologiens ekstreme udvikling var noget man kun stødte på i science fiction. I dag er det helt almindeligt at se de selvkørende robotplæneklippere i alverdens villakvarterer. Det er både nemmere og billigere at slå græsplænen med en robotplæneklipper. Den sørger selv for at slå græsplænen, så du ikke behøver at løfte en finger. Du behøver ikke at være hjemme, når robotplæneklipperen slår dit græs. Du kan blot programmere den til at slå græs på de tidspunkter der passer dig. Samtidig kører robotplæneklippere på genopladelige batterier, hvilket både er godt for pengepungen og miljøet.

Gå på opdagelse blandt de spændende Husqvarna Automower®-produkter – din bedste arbejdskraft nogensinde, når det kommer til effektiv græsslåning.

Ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 55 54 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]

Indkøbskurv