Husqvarna_logo

Kategorier

Husqvarna_logo

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag stadfæstet som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og havemaskiner. Allerede i de spæde år af Husqvarnas historie, da fabrikken var våbensmed, var der tale om en revolutionerende spiller i branchen, i og med at fabrikken var kendt for at smede datidens bedste musketter. Da fabrikken var våbensmed og riffelproducent, blev fundamentet til Husqvarnas epokegørende ingeniørkunst lagt.

Udvalgte produkter

 • Husqvarna CEORA CS4
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna CEORA CS4 ladestation Læs mere
 • Husqvarna CEORA Razor 43L
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna CEORA Razor 43L Læs mere
 • Husqvarna CEORA Razor 43M
  Tilbehør til robotplæneklippere Husqvarna CEORA Razor 43M Læs mere
 • Husqvarna CEORA 546

Tilbud

 • Tilbud! R 214TC Rider
  Frontklipper Husqvarna R 214TC Comfort Edition inkl. klippebord kr. 26.499,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud! Husqvarna 445
  Motorsav Husqvarna 445 II motorsav kr. 3.689,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud! Husqvarna 215IL / 215IHD45
  Græstrimmer Husqvarna 215IL / 215IHD45 inkl. batteri/lader kr. 2.669,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud! Husqvarna 110iL inkl.
  Græstrimmer Husqvarna 110iL trimmer kr. 1.625,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Skab gode resultater med havemaskiner fra Husqvarna

Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktorer/plæneklippere.

Med et historisk rids, der går over 330 år tilbage i tiden, er Husqvarna i dag universelt konsolideret og anerkendt som en af verdens førende producenter af skov-, park- og havemaskiner til både professionelle og private. Husqvarnas brede og innovative produktportefølje, gør sig også gældende i Husqvarnas forhandlernetværk, der trækker tråde til hele verden og tæller over 25.000 lokationer.

Lading Maskinforretning – officiel Husqvarna forhandler i Aarhus

Siden 1. januar 2019 har Lading Maskinforretning været officiel Husqvarna forhandler. Der er en masse fordele ved at handle lokalt, og derfor er vi glade for at være lokale forhandler af Husqvarna i Aarhus og omegn. 

Både i vores webshop og i vores fysiske butik, finder du et stærkt udvalg fra Husqvarnas produktlinje, herunder Husqvarna Automower, Husqvarna robotplæneklipper, Husqvarna havetraktor, Husqvarna rider, Husqvarna motorsav og Husqvarna løvblæser m.fl.

Hos Lading Maskinforretning kan du også få foretaget professionel og kompetent service på din Husqvarna-maskine af en af vores autoriserede teknikere. Skal din Husqvarna-maskine have skiftet en eller flere dele, så anvender vi kun originale Husqvarna-reservedele – altså de samme komponenter, som din maskine blev samlet med ved montagelinjen. Dette sikrer også at vi ikke kommer i klemme med garantien på din Husqvarna.

Originale Husqvarna-reservedele er med til at sikre den højest mulige grad af topdrift, ydeevne og sikkerhed igennem hele maskinens levetid. Har du spørgsmål vedrørende din Husqvarna-maskine, kan du altid kontakte os og oplyse motornummer, så kan vi hurtigt give dig den bedste vejledning og service.

Køb Husqvarnas maskiner med tryghed hos os

Som autoriseret Husqvarna forhandler anbefaler vi hos Lading Maskinforretning kontinuerlig og proaktiv service på din Husqvarna-maskine. Med en fast serviceaftale hos Lading Maskinforretning mindsker du risikoen for ubelejlige nedbrud og havari. Ved vores serviceeftersyn kontrollerer vi funktionalitet, der inkluderer både drifts- og sikkerhedssystemet på maskinen. Du kan altid se de anbefalede serviceintervaller for din maskine i instruktionsbogen eller på timetælleren, hvis du har det på din maskine. 

Har du spørgsmål vedrørende et af Husqvarnas produkter eller en fast serviceaftale på din maskine, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 93 63 33 32 (telefontid hverdage kl. 10:00-12:00) eller på mail shop@ladingmf.dk. Vistår altid klar med en hjælpende hånd her hos Lading Maskinforretning – din lokale Husqvarna Aarhus forhandler.

Indkøbskurv