Husqvarna hækklipper

Motor

 • Hækkeklipper Husqvarna 115IHD45 Hækkeklipper kr. 1.679,00 inkl. moms Læs mere
 • Tilbud!
  Hækkeklipper Husqvarna 115iL og 115iHD45 kit kr. 2.397,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Hækkeklipper Husqvarna 122HD45 hækkeklipper kr. 2.899,00 inkl. moms Læs mere
 • Hækkeklipper Husqvarna 122HD60 hækkeklipper kr. 3.299,00 inkl. moms Læs mere
 • Hækkeklipper Husqvarna 215IHD45 hækkeklipper kr. 2.699,00 inkl. moms Læs mere
 • Hækkeklipper Husqvarna 322HD60 hækkeklipper kr. 3.799,00 inkl. moms Læs mere
 • Hækkeklipper Husqvarna 522HD60X hækkeklipper kr. 6.399,00 inkl. moms Læs mere
 • Hækkeklipper Husqvarna 522HDR60X hækkeklipper kr. 6.499,00 inkl. moms Læs mere
 • Hækkeklipper Husqvarna 522HDR75X hækkeklipper kr. 6.599,00 inkl. moms Læs mere
 • Husqvarna 522IHD60
  Hækkeklipper Husqvarna 522IHD60 uden batteri og lader kr. 4.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Husqvarna 522IHD75
  Hækkeklipper Husqvarna 522IHD75 uden batteri og lader kr. 5.499,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Stanghækkeklipper Husqvarna 525HE3 hækkeklipper kr. 7.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Stanghækkeklipper Husqvarna 525HE4 hækkeklipper kr. 8.299,00 inkl. moms Læs mere
 • Tilbud!
  Hækkeklipper Husqvarna Aspire H50-P4A inkl. batteri og lader kr. 1.399,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Husqvarna Hækklipper

Når hækken skal klippes, skal udstyret være i orden og det er det med en Husqvarna hækklipper. Du får med Husqvarna en hækkeklipper i høj kvalitet, som du kan regne med år efter år. Hos Lading Maskinforretning har vi samlet det bedste udvalg af forskellige hækkeklippere. Det betyder at du kan vælge mellem en batteri hækkeklipper, benzin hækkeklipper eller elektriske hækkeklippere. Udover almindelige hækkeklippere har du også mulighed for at anskaffe dig andre typer af hækkeklippere. Du kan blandt andet få en stanghækkeklipper og en teleskop hækkeklipper fra Husqvarna.

En Husqvarna hækkeklipper til haveentusiasten

Til haveentusiasten er en Husqvarna hækkeklipper et værktøj af høj kvalitet der let og nem at bruge. En Husqvarna hækkeklipper gør hækklipningen nemmere og mere komfortabel med dens optimering af komfort. Det betyder at en Husqvarna hækklipper er nemmere at bruge i lang tid ad gangen. Noget som er med til at højne komforten af hækkeklipperne, er maskinens vægtbalance, så hækklipperen ikke hælder for meget til den ene eller anden side, når du bruger den.

Husqvarna benzin hækkeklipper

Mange af os som har klippet hæk før, har sikkert anvendt en benzin hækkeklipper før. Og det er sikkert heller ikke utænkeligt at mange stadig sværger til benzin hækkeklippere. Derfor kan du her finde vores udvalg af benzin hækkeklipper, som ikke går på kompromis med, hverken kvalitet eller ydeevne. Når du anvender en benzin hækkeklipper, så kan du blive ved indtil benzintanken er tom. Det tager ikke lang tid at genopfylde tanken. Det er tit det argument vi hører fra haveentusiaster, når de ikke vil gå over til en batteri hækkeklipper, da man med en batteridrevet hækkeklipper kan risikerer, at den løber tør for strøm.

Når du anvender en benzin hækkeklipper anbefaler vi, at du anvender høreværn, da forbrændingsmotoren godt kan larme en del. Du kan se vores udvalg af sikkerhedsudstyr lige her, hvor vi har samlet et bredt sortiment af sikkerhedsudstyr, så din oplevelse med hækkeklipningen bliver bedre og mere sikkert for dig og dit helbred.    

Husqvarna batteri hækkeklipper

Hvis du vælger en hækkeklipper på batteri, går du ikke på kompromis med ydeevnen, da Husqvarnas batteridrevne hækkeklippere er lige så effektive som dem med en benzinmotor eller en elektrisk hækkeklipper. Med en batteridreven hækkeklipper får du et lettere stykke værktøj som støjer mindre, da hækkeklipperen ikke har en forbrændingsmotor. Det giver dig en bedre oplevelse i haven, og så kan du sagtens undvære høreværn. Alle Husqvarnas batteri hækkeklippere er udstyret med et Li-ion batteri. Med et Li-ion batteri er holdbarheden og batterilevetiden længere, så du kan arbejde med hækkeklipperen i længere tid, uden at du behøver at skifte batteri særlig ofte.

Hvis du har mange hække der skal klippes, anbefaler vi, at du anskaffer dig flere batterier eller et Husqvarna batteribælte eller et Husqvarna rygbatteri, som kan give dig længere arbejdstid med din batteri hækkeklipper. Du kan se de forskellige batterier under vores tilbehør til batteridrevne maskiner lige her.

Indkøbskurv