Ukrudtsbekæmpelse med varmt vand

Hos Lading Maskinforretning er vi gået ind på markedet for ukrudtsbekæmpelse. Vi har i den forbindelse samlet nogle bud på effektiv og miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse, ved brug af varmtvandsanlæg. Ukrudtsbekæmpelse med varmt vand er ikke en nyopdaget metode til at bekæmpe uønsket bevoksning. Varmt vand har faktisk været anvendt til ukrudtsbekæmpelse tilbage før 1900-tallet, men metoden har aldrig kunne slå igennem til industriel brug. Men det er muligt i dag fordi teknologien har udviklet sig meget siden. Det er også nemmere at anvende varmt vand til ukrudtsbekæmpelse, da man i dag har redskaber til at transporterer store mængder vand på, så man har muligheden for netop at anvende metoden til industriel brug i dag.

NoWeed varmtvandsanlæg til effektiv ukrudtsbekæmpelse

Når det kommer til ukrudtsbekæmpelse, er der rigtig mange forskellige metoder du kan tage i brug. Nogle metoder giver hurtige resultater, men giver ikke en længerevarende løsning. Det har vi hos Lading Maskinforretning arbejdet for, at finde en løsning, som giver en langvarig effekt. Vores bud på ukrudtsbekæmpelse består af vores NoWeed varmvandsanlæg.

Når du anvender NoWeed anlægget, er det ikke nødvendigt at bruge andet end vand. Kedlen i anlægget varmer vandet op, så du kan sprøjte det varme vand på planterne. Fordelen ved at bekæmpe ukrudt med varmt vand er, at det varme vand springer cellerne i planterne så ukrudtet dør. Det fordelagtige ved dette er, at du får en længerevarende effekt, og du behøver derfor ikke at bekymre dig for, at ukrudtet vender tilbage. 

NoWeed varmvandsanlæggene er lavet sådan, at du kan montere dem på forskellige måder. Du kan bl.a. montere anlægget på en redskabsbærer eller på en ladbil. På den måde kan du nemmere flytte rundt på anlægget, så du kan komme hurtigere rundt til dine arbejdsopgaver. 

Er du blevet nysgerrig på ukrudtsbekæmpelse med varmt vand? Du kan finde flere informationer om NoWeed varmtvandsanlæg her.

STAMA ECO WEEDKILLER varmtvandsanlæg

Skal du bekæmpe ukrudt i en mindre skala kan det sagtens betale sig at anvende varmt vand til ukrudtsbekæmpelse. Dette er muligt med ECO WEEDKILLER, som har produceret deres Garden  varmtvandsanlæg i en mindre og kompakt størrelse. Den er nem at komme rundt med, da anlægget har to hjul og et håndtag du nemt kan styrer anlægget med.

Fordele ved ECO WEEDKILLER Garden

Anlægget anvender kun postevand

Vandet opvarmes op til 106°

Tanken er isoleret og kan holde vandet varmt i ½-1 time (afhængig af udendørstemperatur)

Lille og handy

Kan også anvendes til desinficering

Lavt støj niveau ved anvendelse

Vil du vil vide mere om ECO WEEDKILLER kan du læse mere om det her.