Højtryksrenser

Pris

Mærke

Motor

Med en Kärcher højtryksrenser bliver dine udendørs rengøringsopgaver legende lette

Alsidigheden og anvendelsesmulighederne i en højtryksrenser spænder bredt, uanset om du vælger en billig højtryksrenser eller en dyr, og med en Karcher højtryksrenser i redskabsskuret effektiviserer du din egen arbejdstid mærkbart. Der kan være mange gode grunde til at ønske sig ”en god arbejdsmakker”, og mange arbejds- og vedligeholdelsesopgaver bliver ekstremt besværlige eller måske ligefrem umulige uden det rette værktøj eller den rette maskine. En Karcher højtryksrenser spænder bredt i forhold til anvendelsesmuligheder. Med en Karcher højtryksrenser fra Kärcher klarer du nemt alt fra at fjerne alger fra taget, rense beskidte fliser og til at gøre terrassen indbydende, rengøre husets facade samt rense tagrenderne, osv. Det kan også være at kloakken er stoppet, og har brug for en gang rørrensning fra højtryksrenseren. Det eneste, du behøver for at have et stærkt redskab til et væld af rengøringsopgaver på din bopæl, er at tilslutte din højtryksrenser til en strømforsyning og en vandslange, og så er du ellers klar til at omskabe enhver rengørings- og vedligeholdelsesopgave til en leg. Med en Kärcher hedvandsrenser får du en maskine som virkelig sætter fut i rengøringsopgaven i en professionel arbejdssituation. Kärchers hedvandsrenser er effektiv, miljøbeskyttende og veludstyret med bl.a. serviceknap så du selv kan styre vandets hårdhed. Du kan se Kärcher hedvandsrenser her. Lading Maskinforretning er officiel forhandler af Karcher højtryksrenser – verdens førende producent og udbyder af rengøringsteknologi. Ikke alene er Kärcher verdens førende udbyder, men det var også Kärcher, der opfandt og udviklede den første europæiske varmtvandshøjtryksrenser eller bedre kendt som hedvandsrenser til professionel rengøring tilbage i 1950. 1984 blev et epokegørende år inden for rengøringsteknologi i og med at Kärcher her udviklede den første bærbare højtryksrenser HD 555 til private husholdninger. I løbet af de sidste femogtredive år, har Kärcher videreudviklet og nyudviklet hele teknologien bag højtryksrensning hvilket har konsolideret deres position som en klar nummer 1 på markedet. Lading Maskinforretning har tilegnet sig eksklusiv specialistviden fra Kärchers udvikling og produktportefølje, og vi er selvfølgelig klar til at videreformidle vores viden til dig for at målrette de korrekte informationer og produkter til vores kunders behov.

Batteridrevet og supereffektiv Karcher højtryksrenser – det alsidige redskab til udendørs rengøring og vedligehold

En højtryksrenser i hjemmet, kan vise sig at blive helt uundværlig, når man først får den inden for dørene. Alt fra alge- og mosbegroede flisegange og tage, køretøjer, terrasser og til haveredskaber, havemøbler og persienner, klarer en højtryksrenser i en fart. Pt. har vi tre Kärcher højtryksrensere samt to Kärcher hedvandsrensere i vores sortiment: HD 5/15 CX plus højtryksrenser, HD 8/18-4 M plus højtryksrenser, HDS 7/16 C EU-I højtryksrenser, HDS 10/20-4 M hedvandsrenser og HDS 1000 BE hedvandsrenser.

Kärcher HDS 10/20-4 M højtryksrenser

De primære fordele og egenskaber ved en HDS 10/20-4 M Karcher højtryksrenser, er den langt større effektivitet grundet ØKO-mode, serviceknap til kontrol af vandets hårdhed, turboventilator, nøjagtig dosering af rengøringsmiddel, optimeret brænderteknologi og højeffektiv pumpe. Den enestående brugervenlighed sikres bl.a. af det centrale, overskuelige kontrolpanel beregnet til intuitiv drift, holder til strålerøret og LED-display. Højtryksrenseren praktiserer særdeles effektiv rengøring takket være den Kärcher-patenterede dyseteknologi, de keramiske stempler, turboventilatoren og den øgede pumpeeffektivitet. Tilbehøret er optimeret til specifikke rengøringsopgaver, så maskinen altid kan tilpasses kundens behov. Mobilitetskonceptet omfatter to drejelige hjul, store gummihjul, ergonomiske håndtag, løfteanordninger til håndtering med truck, løfteøjer og forsænket gevind, så maskinen kan vippes, hvilket sikrer maksimal manøvredygtighed. Driftssikkerheden garanteres blandt meget andet af et røggasovervågningssystem, et korrosionsbestandigt, stift og robust chassis, maskinbeskyttelsessystem, trecylindret aksialpumpe med keramiske stempler, varmebestandig røggasudstødning. Højtryksrenseren har nem adgang til alle komponenter, der kræver service, og en servicekontakt hvormed man til enhver tid kan hente alle de driftsdata frem, som kan være nødvendige for fejlfinding.

Kärcher HDS 5/15 UX højtryksrenser

HDS 5/15 UX Karcher højtryksrenser er en opretstående model og desuden udviklet ud fra Kärchers horisontale koncept. Dette koncept præsenterer en kompakt højtryksrenser, der ikke vejer ret meget. Dette er med til at gøre højtryksrenseren utrolig mobil og nem at transportere. Samtidig optager den ikke meget plads, når den ikke er i brug. Store hjul og ergonomisk træk-/skubbehåndtag sikrer perfekt manøvredygtighed, selv på vanskelige overflader. HDS 5/15 Karcher højtryksrenser har en 3-cylindret aksial højtrykspumpe med hærdet rustfri stålcylinder og messingcylinderhoved. En trykafbryder slukker automatisk for maskinen, når pistolen lukkes. Det mindsker belastningen på komponenterne og forlænger levetiden. Pumper og brænderventilator drives af en elektrisk motor og kombineres til en fremdriftsenhed. Det sikrer ikke blot en meget kompakt enhed og stor ydelse, men gør også disse enheder særdeles driftssikre. Kärchers gennemprøvede kedelteknologi kendetegnes af høj ydelse, lille pladsbehov og overholdelse af alle lovmæssige emissionsgrænser. Enkeltfase-enhed med luftkølet, topolet elektrisk motor. 3-cylindret aksialpumpe med hærdede rustfri stålstempler. Kemikalier tilsættes ved lavt tryk.

Lading Maskinforretning – officiel forhandler af Kärcher højtryksrenser

Gå på opdagelse i webshoppen eller kom forbi vores butik og se vores spændende udvalg af Kärcher-produkter. Med en Karcher højtryksrenser får du bl.a.:

  • Miljøbeskyttelse
  • Brugervenlighed
  • Rengøringsevne
  • Manøvredygtighed
  • Stor kraft og ydelse
  • Mobilitet
  • Driftssikkerhed
  • Nem at servicere
  • Kompakt og nem at transportere og opbevare

Søger du yderligere informationer om et af vores Kärcher-produkter eller er du i tvivl om hvilken højtryksrenser, der passer til dit behov, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 40 91 84 66 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også.

Indkøbskurv