Klippeaggregater

Pris

Mærke

Søger du et klippebord til din Husqvarna rider? Lading Maskinforretning har et stort udvalg af Husqvarna combi klippeborde fra de populære R200-, R300-, R400- og R500-serier, der passer til Husqvarnas mange forskellige ridere og pro ridere.

Perfekt resultat med combi klippebord fra Husqvarna

Lading Maskinforretning har været officiel Husqvarna-forhandler igennem lang tid. Vores varekatalog er fuld af nogle af Husqvarnas førende produkter. Husqvarnas combi klippebord byder på alsidighed med to forskellige klippesystemer. Vælg imellem BioClip® til gødskning af plænen og bagudkast til effektiv klipning på arealer der ikke klippes så ofte.

Husqvarna

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag manifesteret som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktorer/plæneklippere. Indenfor ridere og pro ridere er Husqvarna blandt verdens førende producenter, og de tilhørende combi klippeborde, som oftest sælges separat, følger samme høje standard. Dermed er du altid sikker på et perfekt klipperesultat.

Lading Maskinforretning – officiel forhandler af Husqvarna klippeborde

Lading Maskinforretning forhandler et stort udvalg af Husqvarna combi klippeborde, så vi altid har et varieret sortiment til mange forskellige modeller af ridere og pro ridere. Er du i tvivl om hvilket klippebord, der passer til din Husqvarna-maskine eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning.

Indkøbskurv