Tilbehør til batteridrevne maskiner

Pris

Mærke

Motor

Batteridrevne maskiner har revolutioneret markedet for have- og parkmaskiner. De batteridrevne maskiner besidder en lang række fordele, der gør dem attraktive og brugervenlige, bl.a. lav vægt, lavt støjniveau, ergonomisk design og økonomisk i og med at ét batteri kan bruges til flere forskellige maskiner. Lading Maskinforretning forhandler alt i tilbehør til producenterne Husqvarna og STIHLs batteridrevne maskiner. Ejer du en batteridrevet Husqvarna- eller STIHL-maskine, finder du i denne varekategori alt i tilbehør til din batteridrevne maskine. Du kan finde vores store udvalg af Husqvarna og STIHL batterier samt opladere til batterierne. Med et Husqvarna batteri kan du nemt og enkelt bruge det i forskellige maskiner afhængige af batteriets størrelse. På den måde er det en god ide at sikre sig, at de batteridrevne maskiner man har, kan køre på det samme batteri.

Ekstra levetid på batteriet til din batteridrevne maskine

Find alt du har behov for til din batteridrevne maskiner fra STIHL og/eller Husqvarna i denne varekategori.

Alt om STIHL Batteri

Tyske STIHL blev grundlagt i 1926, hvor grundlægger Andreas Stihl designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. I over 90 år har STIHL haft et kraftigt fokus på udviklingen og revolutionerende teknik. Med levering og service i over 160 lande er STIHL i dag et af de førende topbrands inden for motorredskaber til have og park, og er samtidig det mest solgte motorsavsbrand i verden. Lading Maskinforretning fører et stort udvalg af STIHL-produkter, bl.a. batteridrevne hækkeklippere, batteridrevet stangsav, lydsvag batteristanghækkeklipper, allround motorsav med M-Tronic (M) samt batterier og andet tilbehør til batteridrevne maskiner. STIHL anvender udvalgte litiumceller til deres batteridrevne maskiner, som opfylder alle foreskrevne sikkerhedsstandarder. STIHLs batterier kan anvendes til flere forskellige maskiner med samme AS-, AK- og AP-system, mens STIHLs AI-linje er med indbygget batteri. STIHLs kraftfulde batterier kan genoplades helt op til 1200 gange uden at gå ned på power!

Husqvarna batteri og Husqvarna oplader

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag manifesteret som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktorer/plæneklippere. Teknologien har udviklet sig meget siden Husqvarnas oprindelse, og de har siden haft fokus på at producere nogle af de bedste batteridrevne maskiner på markedet. Derfor kan du med ro i maven, investere i en batteridreven maskine fra Husqvarna uden at gå på kompromis på resultatet. Husqvarna har også gjort det nemt at være ejer af en batteridrevet maskine. Du kan nemlig bruge de samme batterier i rotation mellem forskellige maskiner. Så er det slut med bøvlet. Gå på opdagelse i vores webshop blandt produkterne under tilbehør til Husqvarnas batteridrevne maskiner, hvor du finder bl.a. kraftige batterier til alle serier, rygbatterier og batteriopladere.

Lading Maskinforretning – alt i tilbehør til batteridrevne maskiner

I vores store udvalg af tilbehør til batteridrevne maskiner, finder du f.eks.:
• Batterier til alle Husqvarna- og STIHL-serier
• Rygbatteri
• Batterioplader
• Dobbeltkammeradapter
• Bæltetaske med tilslutningsledning
• Bæretaske til batteribælte
• Batteritaske med sele
• Batterirygsæk

Ønsker du flere informationer om tilbehør til batteridrevne maskiner, kan du altid kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vores stab af kvalificerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med det helt rigtige tilbehør til din batteridrevne Husqvarna- eller STIHL-maskine. Husk at du får gratis fragt ved køb for over kr. 499,- i webshoppen.

Indkøbskurv