Kapsav

Pris

Mærke

Motor

Hvad bruges en kapsav til?

Blandt Lading Maskinforretning store produktudvalg finder du også en kapsav, der bl.a. er særdeles god og nærmest uundværlig, når du skal arbejde med materialer i træ og udføre mange ens og helt vinkellige snit. Mangler du en kapsav i dit værktøjssortiment? Så læs videre her, hvor du får en præsentation af STIHL kapsav TSA 230, som du finder i vores sortiment. Hos Lading Maskinforretning er det vores mission at give kunderne markedets bedste havemaskiner til stærke priser. På samme tid følger vi altid tæt med i de nyeste teknologiske udviklinger indenfor branchen, så vi altid kan formidle de nyeste trends og den nyeste viden videre til vores kunder.

Kapsav fra STIHL

Søger du kvalitet og kraft i din kapsav, så anbefaler vi at du vælger en kapsav fra STIHL. STIHL kapsav TSA 230 er en smart batteridrevet kapsav, der med sine 3,9 kg er let at håndtere. Her får du en kraftfuld og lydsvag kapsav med skæreskive på 230 mm påmonteret. Som ekstraudstyr fås vandtilslutning samt skærebegrænser med udsugning for optimal fjernelse af støv. Batteriet indgår i AP-systemet, hvorved både ladere og batterier passer til hele AP-sortimentet. Batteri og lader sælges separat. Af det særdeles imponerende standardudstyr på denne STIHL model kan vi nævne:

  • Automatisk lås
  • Slidstærk og pålidelig EC-motor
  • Elektronisk bremse
  • Ergonomisk håndtag
  • Støbt magnesiumbeskyttelse
  • Vandtilslutning
  • Vedligeholdelsesfri motorteknologi

Lading Maskinforretning – din autoriserede forhandler af kapsave fra STIHL & Husqvarna

Vi er stolt forhandler af kapsave fra STIHL og Husqvarna til både erhvervsmæssig og privat brug – indendørs og udendørs. Den høje kvalitet gør det muligt, at anvende kapsavene til alle former for arbejdsopgaver. Vil du vide mere eller har du spørgsmål vedrørende vores sortiment af kapsave, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med råd og vejledning. Husk at du får gratis fragt ved køb for over kr. 499,-.

Indkøbskurv