Buskrydder

Pris

Mærke

Motor

Find din nye buskrydder hos os

Hos Lading Maskinforretning er det vores mission at give kunderne markedets bedste havemaskiner, herunder buskrydder, til stærke priser. På samme tid følger vi altid tæt med i de nyeste teknologiske udviklinger indenfor branchen, så vi altid kan formidle de nyeste trends og den nyeste viden videre til vores kunder. Når de mere stride arbejdsopgaver i haven skal løses, er en buskrydder et centralt værktøj at have adgang til i redskabsskuret. For privatpersonen der har mange bede med buske i haven eller mange buske i indkørslen, er en buskrydder særdeles nyttig og effektiv. En buskrydder trimmer eller nedskærer lav vegetation og plantevækster nemt og effektivt. Buskrydderen tager over hvor den almindelige plæneklipper begynder at svigte, og skåner dig for en masse hårdt fysisk arbejde med at fjerne uønskede vækster i haven ved håndkraft.

Opnå imponerende resultater med en buskrydder

I vores buskrydder varekategori finder du fremragende buskryddere fra STIHL og Husqvarna – både til batteri og benzin. Uanset om du skal bruge en buskrydder til privat brug eller i professionelt øjemed, så kan vi levere en buskrydder, der matcher de arbejdsopgaver den pågældende model skal udfylde.

STIHL Buskrydder

Tyske STIHL blev grundlagt i 1926, hvor grundlægger Andreas Stihl designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. I over 90 år har STIHL haft et kraftigt fokus på udviklingen og revolutionerende teknik. Med levering og service i over 160 lande er STIHL i dag et af de førende topbrands inden for motorredskaber til have og park, og er samtidig det mest solgte motorsavsbrand i verden. Lading Maskinforretning fører et stort udvalg af STIHL-produkter, bl.a. batteridrevne hækkeklippere, batteridrevet stangsav, lydsvag batteristanghækkeklipper, allround motorsav med M-Tronic (M) samt batterier og andet tilbehør til batteridrevne maskiner. Helt tilbage i 1950erne udviklede STIHL firmaets første buskrydder, som dengang blev kaldt for “motor-le”. I dag er STIHL en af de mest anerkendte producenter af bl.a. buskryddere. Over årene er buskrydderens anvendelse og popularitet steget støt. En STIHL buskrydder er exceptionel, når det kommer til rydning af krat, kvas og højt græs ved skov og mark, i svært fremkommeligt terræn samt overalt, hvor plæneklipperen ikke kommer frem. Afhængig af model, motoreffekt og skæreudstyr klarer disse maskiner alt fra trimning langs rabatter og stier til fældning af mindre træer. STIHLs buskryddere er perfekte til finpudsning og kanttrimning. STIHLs batteridrevne buskryddere er støjsvage, miljøvenlige og giver dig også en stor arbejdsradius, da du ikke behøver at tænke på forlængerledninger eller påfyldning af benzin.

Husqvarna Buskrydder

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag manifesteret som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktor / plæneklipper. Alle Husqvarna buskryddere er effektive i brug og nemme at bære og håndtere. Og det er nemt at justere dem, så de passer til dine behov. Med en Husqvarna buskrydder får du mange praktiske funktioner og et stort udvalg af tilbehør. En Husqvarna buskrydder er en alsidig ”arbejdsmakker” at have ved hånden. Det effektive trimmehoved sikrer gode resultater og er nemt at justere ved at skifte klingetype alt efter opgaven. Opgaver kan f.eks. være fintrimning eller tungt arbejde i vanskeligt terræn. Takket være den magnetiske låsestiftholder er det sikkert, hurtigt og nemt at skifte klinge.

Lading Maskinforretning – din forhandler af STIHL- og Husqvarna-buskrydder

Lading Maskinforretning er stolt forhandler af STIHL- og Husqvarna-buskrydder til erhvervsmæssig og privat brug. Topkvalitet til alle former for arbejdsopgaver.

  • Effektiv håndtering af hårdt terræn
  • Justerbart håndtag (Husqvarna)
  • Det patenterede Low Vib® fra Husqvarna til vibrationsabsorbering
  • Husqvarna X-TORQ®-motor med power og højt drejningsmoment, men lavt brændstofforbrug
  • Brugervenligt og nemt klingeskift
  • Mulighed for køb af tilbehør og originale reservedele

Klik på de enkelte STIHL- og Husqvarna-buskryddere ovenfor, og få flere informationer om de enkelte modeller og varianter. Er du i tvivl om hvilken buskrydder, der passer til dit behov, har du spørgsmål eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med råd og vejledning. Husk at du får gratis fragt ved køb for over kr. 499,-.

Indkøbskurv