Tilbehør til havetraktor

Pris

Mærke

Havetraktor tilbehør – Få mere ud af din maskine

Som udgangspunkt hjælper din havetraktor dig igennem den tid hvor græsset vokser. En havetraktor kan dog med det rette ekstraudstyr hjælpe dig med langt flere opgaver hele året. En havetraktor er en alsidig maskine som kan udføre et hav af opgaver rundt omkring i haven, og være en alsidig kompagnon hele året rundt. Skal haven trimmes og buske skæres ned? Så kan du med en trailer til havetraktoren nemt gøre opsamlingen af haveaffaldet til en leg.

Tilbehør til Husqvarna havetraktor

Hos Lading Maskinforretning sælger vi tilbehør til Husqvarna havetraktorer. Det gør vi fordi Husqvarna er et globalt kvalitetsbrand, som vi kan stå inde for, og som vi, som Husqvarna-forhandler, er specialister i. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan enten komme forbi butikken i Tilst eller skrive til os på [email protected].

Rive til havetraktor

Med en rive som ekstraudstyr kan du rive jord og sten. Det gør det meget lettere og mindre tidskrævende at holde gårdspladsen pæn og ukrudtsfri.

Kost til havetraktor

En kost til havetraktoren kan være et meget alsidigt værktøj. Koste til havetraktorer kan bruges til at feje blade, grus, sne og meget mere. Kostene i sortimentet hos Lading Maskinforretning kan også vinkles sådan at de kan feje skidtet til siden.

Gødningsspreder til havetraktor

En gødningsspreder kan ofte bruges til mere end spredning af gødning. Vores spreder er en højkvalitetsspreder, der kan sprede partikler op til 30 mm. Det betyder at den kan bruges til gødning, salt, sand og fint grus. Dermed er brugen af dette redskab både til forår, sommer og vinter. Sprederen hos Lading Maskinforretning er også elektrisk styret, hvilket garanterer en meget jævn spredning.

Sneskovl havetraktor

En sneskovl til havetraktor kan bruges til at rydde sne om vinteren. Den er særligt egnet til snerydning af større arealer som grusveje og indkørsler. Begge vores Dozerblade fås med tilkøb af gummikant til beskyttelse af underlag som fliser og andet materiale, der kan være modtageligt for ridser.

Indkøbskurv