STIGA

Havemaskiner fra STIGA

Via et imponerende udvalg af innovative produkter, fra STIGA plæneklipper og havetraktorer, gøres havearbejdet ukompliceret og nemt at håndtere. STIGAs maskiner er udviklet via intelligent teknologi, lang holdbarhed og undergår strenge sikkerhedstests inden de når forbrugeren. Resultatet er selvsagt en portfolio af kvalitetsmaskiner til enhver have og ethvert formål.

Køb din nye STIGA hos Lading Maskinforretning

Hos Lading Maskinforretning er vi forhandlere af STIGA, som producerer plæneklippere, havetraktorer og riders mm. Hos os vil du altid være sikker på, at det du køber, er af høj kvalitet og noget vi kan stå inde for. Du kan finde vores udvalg af de fremragende plæneklippere og havtraktorer her på webshoppen, eller tag et kig i vores showroom, hvor vi har en masse af STIGAs produkter på display.

Historien bag STIGA

STIGA A/S er en førende fabrikant af plæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere, motorsave og elektrisk haveudstyr. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1934 af den unge og visionære Stig Hjelmquist. STIGAs mest succesfulde produktlinje, havemaskiner, tog fart i midten i af 1950erne, og fundamentet til deres nuværende position på markedet blev etableret i disse år.

Med 90 års viden og erfaring i bagagen samt et årligt salg på over en million maskiner på verdensplan, er STIGA A/S i dag markedsledende inden for bl.a. plæneklipper, havetraktor, hækkeklipper, motorsav og vertikalskærer. Hos STIGA får du altid et imponerende produktkatalog af elektrisk haveudstyr, der er på forkant med den teknologiske udvikling i branchen.

STIGA er repræsenteret i over 70 lande globalt via lokale datterselskaber, partnere og distributører. Deres innovative produkter er pt. tilgængelige i tredive europæiske lande, otte asiatiske lande, seks sydamerikanske lande, fire afrikanske lande samt Canada, Australien og New Zealand. Brandet STIGA er en del af virksomheden STIGA Group (tidligere GGP Group), der også omfatter mærkerne Mountfield, Atco, Alpina og Castelgarden. Virksomheden har hovedkontor i Castelfranco Veneto, Treviso, Italien. Derudover besidder STIGA tolv datterselskaber og kontorer fordelt over hele Europa.

STIGA i dag

STIGA har særskilt fokus på innovation for at kunne udvikle og designe havemaskiner, der udfører arbejdet til perfektion – hver gang! Deres maskiner forener moderne bekvemmelighed med professionel engineering, for at gøre havearbejdet til en oprigtig fornøjelse.

Igennem 90 år har produkterne været med til at pleje haver, græsplæner, hække, osv., over hele verden, og STIGA forfiner fortsat deres bestræbelser på at levere den bedst mulige kombination af teknologi og ydeevne. Disse løbende ambitioner og kvalitetskrav, har gjort STIGA til en af de hurtigst voksende producenter af havemaskiner og redskaber i Europa.

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66