Stiga Havetraktor

Motor

  • Havetraktor STIGA e-Ride S500 havetraktor kr. 33.989,00 inkl. moms Tilføj til kurv
  • Tilbud!
    Havetraktor STIGA Tornado 5108 W kr. 29.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Læn dig tilbage og nyd turen på en STIGA havetraktor

Med havetraktorer fra STIGA kommer du til at mærke, hvorfor STIGA er kendte for deres kraftfulde motorer og effektive ydeevne. STIGA fik succes med deres batteridrevet havetraktorer, da de revolutionerede markedet med deres STIGA 7-serien – de introducerede nemlig de første batteridrevne havetraktorer, som betjenes med knapper på et nemt tilgængeligt betjeningspanel. Den løsning kombinerer effektivitet og giver dig et strejf af luksus. På betjeningspanelet kan du styre et stort udvalg af funktioner. Du kan bl.a. justere klippehøjden på klippeaggregatet, knivenes hastighed, tænde og slukke de indbygget LED forlygter og meget mere. Du kan få havetraktorer med opsamler eller sideudkast, alt efter hvad dine præferencer er.

Havetraktorer med STIGA ePower

Der er ikke meget nyt i, at maskinproducenter begynder at producerer batteridrevne have- og parkmaskiner. STIGA er heller ikke nogen undtagelse. STIGA ePower er deres batteri-serie, og batterier er designet, udviklet og vigtigst af alt, er batterierne testet af STIGA under virkelighedstro forhold. Batterierne bliver testet således, for at undersøge, om batterierne kan opretholde ydeevnen selv efter 500 opladninger, hvilket ca. svarer til 10 års ugentligt maskinbrug. Det mener STIGA, at batterierne godt kan. Du kan derfor være ganske tryk ved at investere i en STIGA ePower havetraktor.

 

Kun ét tryk på en knap

Det gode ved STIGAs nye havetraktorer er, at du ikke længere skal bøvle med en masse håndtag og ikke mere mekanisk regulering. Du får i stedet et intuitive betjeningspanel, som lader dig håndtere alle maskinens funktioner. Med kun få tryk på knapperne, kan du altså styre din havetraktor, mens du sidder i førersædet, og arbejder med græsslåningen. Du kan alt fra start af maskinen til justering af knivhastigheden, klippehøjden og tømme opsamleren.

Få en helt ny køreoplevelse på en STIGA havetraktor

Når du slår græsset på en STIGA havetraktor kommer du til at mærke nydelsen af at køre en batteridrevet havetraktor. Det betyder at du kommer til at opleve meget færre vibrationer, en kraftig reducering af støj og mere komfort under de lange arbejdstimer. Hvis du bl.a. anvender en STIGA e-Ride S500, kan du ovenikøbet slå græsarealer på op til 4500 kvm på blot en enkelt opladning, så du er også fri for at skulle lade batteriet op halvvejs igennem arbejdet.

Men hvordan kan det lade sig gøre? Det er muligt da havetraktoren, er udstyret med det store batteri på 48 V / 40 Ah, som er hjertet i S500, hvilket sikre dig mindre støj fra havetraktoren, færre vibrationer og ingen emissioner. Du får en tophastighed på 9,5 km/t fra den kraftfulde motor på 1,2 kW. Knivmotorer yder 3 kW, og giver dig en præcis klipning med minimal vedligeholdelse. Du kan finde meget mere information på maskinen her.

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66