Frontklipper

Pris

Mærke

Motor

Gør græsslåningen effektiv med en ny frontrider havetraktor

Hos Lading Maskinforretning er du sikker på at finde en frontklipper til en stærk pris. På samme tid er vi altid på forkant inden for de nyeste teknologiske udviklinger indenfor branchen, så vi kan formidle de nyeste trends og den nyeste viden videre til vores kunder. Indenfor de populære frontklippere tilbyder vi de bedste varianter fra Husqvarna og STIGA – benzin- og dieselfrontklippere til ethvert behov. En frontklipper fra Husqvarna eller STIGA garanterer dig et topprodukt, der hører til de mest solgte i Europa. Uanset din haves omfang eller antallet af svært tilgængelige områder, får du fantastiske klipperesultater med en frontklippers frontmonterede klippebord, der giver en fremragende rækkevidde.

En frontklipper har formidable egenskaber

Hos Lading Maskinforretning er kun det bedste godt nok til vores kunder. Af den grund har vi naturligvis stærke forhandleraftaler med verdens førende producenter, så du er sikker på at det kun er markedets bedste frontklipper, du støder på i vores butik og webshop. Nedenfor kan du læse mere om Husqvarna og STIGAs kvalitets frontklippere / ridere.

Husqvarna frontklippere

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag manifesteret som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes frontklipper, motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktorer/plæneklippere. Ser man på Husqvarnas serie af frontklipper / rider er der tale om 30 års konstant udvikling med fokus på innovation, opgraderinger og konstant videreudvikling til fordel for forbrugeren. Et af de unikke elementer ved alle Husqvarnas frontklipper / rider, er den patenterede BioClip®-funktion, som giver et fremragende findelingsresultat og en lækker professionel finish. Det frontmonterede klippebord på rideren og centerstyringen gør maskinen særdeles mobil og nem at manøvrere, og dermed kan du nå ud i alle hjørner og kanter af haven. Med det fantastiske miks af kontrol, komfort og høj effektivitet, er der ikke længere grund til at frygte havearbejdet men din nye Husqvarna havetraktor frontklipper.

STIGA frontklippere

STIGA er en førende fabrikant af bl.a. plæneklippere og elektrisk haveudstyr. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1934 af den unge og visionære Stig Hjelmquist. STIGAs mest succesfulde produktlinje, havemaskiner, tog fart i midten af 1950erne og fundamentet til STIGAs nuværende position på markedet blev etableret i disse år. STIGAs frontklipper serie er universelt anerkendt som en af Europas mest pålidelige, driftssikre og alsidige maskiner indenfor dette segment. Med en frontmonteret rider / frontklipper fra STIGA får du en stærk og alsidig ”arbejdsmakker”, der nemt håndterer store haver og parkarealer hele året rundt. Det frontmonterede klippeaggregat sikrer kontrol og overblik, hvilket gør det nemt at klippe græs i alle havens hjørner.

Lading Maskinforretning – din forhandler af Husqvarna- og STIGA-frontklippere

Lading Maskinforretning forhandler et stærkt sortiment af Husqvarna- og STIGA-frontklippere til både professionelt og privat brug.

  • Husqvarna Combi-klippebord med BioClip og bagudkast
  • Firehjulstræk (AWD)
  • Stor rækkevidde og bedre udsyn over arbejdsområde
  • Vippefunktion på klippebordet for nem rengøring og vedligehold
  • Stor manøvredygtighed med centerstyringssystemet / knækstyring
  • Alsidighed
  • Fantastiske til multiclip
  • Mulighed for køb af tilbehør og originale reservedele

Ovenfor kan du klikke på de enkelte produkter fra Husqvarna og STIGA, og få flere informationer om de enkelte modeller og varianter. Tag fuld kontrol over din have med en frontklipper fra Husqvarna eller STIGA. Er du i tvivl om hvilken frontklipper, der passer til dit behov, har du spørgsmål eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med råd og vejledning.

Indkøbskurv