STIHL_logo
STIHL_logo

Tyske STIHL blev grundlagt i 1926 i Stuttgart, hvor grundlægger Andreas Stihl opstartede en produktion af kogeplader og vaskemaskiner, og sidenhen designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. Kvalitet, udvikling og fremgang er gået hånd i hånd siden STIHL grundlæggelse for næsten hundrede år siden. Andreas Stihls motto, der er blevet en grundsten i virksomheden lyder: ”At lette arbejdet med og i naturen.”

Lading Maskinforretning er stolt STIHL forhandler.

Udvalgte produkter

 • STIHL Græsklinge C250-32
  Tilbehør til græstrimmere STIHL Græsklinge C250-32 kr. 440,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • STIHL KM 94 R-CE
  Kombimotor STIHL KM 94 RC-E kr. 3.995,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • STIHL iMOW knivsæt 30 stk.
  Tilbehør til robotplæneklippere STIHL iMOW knivsæt 30 stk. kr. 635,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • STIHL iMOW knivsæt 18 stk.
  Tilbehør til robotplæneklippere STIHL iMOW knivsæt 18 stk. kr. 385,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Tilbud

 • Tilbud! STIHL SHA 56
  Løvblæser STIHL SHA 56 Løvblæser/suger sæt kr. 2.593,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud! STIHL MSA 200 C-B
  Motorsav STIHL MSA 200 C-B motorsav kr. 2.699,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud! STIHL MSA 70 C-B
  Motorsav STIHL MSA 70.0 C-B motorsav sæt kr. 2.559,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud! STIHL MSA 160 C-B
  Motorsav STIHL MSA 160 C-B kr. 2.395,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Kvalitetshavemaskiner fra STIHL

I over 90 år har virksomheden haft et kraftigt fokus på udviklingen kombineret med revolutionerende og nytænkende teknik. Indenfor have- og parkmaskiner udvikler de produkter i topklasse til både privat brug og til professionel erhvervsbrug.

Med levering og service fra over 35.000 STIHL forhandlere i mere end 160 lande i alle dele af verden, er de i dag et af de førende topbrands inden for motorredskaber til have og park, og er samtidig det mest solgte motorsavsbrand i verden.

I 1987 blev de Norden AB, et datterselskab af STIHL, stiftet. Dette nordiske segment er beliggende i Stenkullen uden for Göteborg, og huser foruden hovedkontoret også centrallager for både Sverige, Norge og Danmark.

Deres produkter finder du hos den servicerende faghandel. STIHL har en teknisk afdeling, som løbende uddanner og hjælper faghandlen, for at sikre kunderne den bedst mulige service.

Stort udvalg af STIHL maskiner

Hos Lading Maskinforretning er vi officielle STIHL forhandler og fører derfor et stort udvalg af kvalitets produkter, som er velegnet til både erhvervsbrug og til privat brug i haver og lignende, både på vores webshop og i vores fysiske butik i Tilst nær Aarhus. Bland vores store udvalg af deres maskiner, finder du alt fra STIHL hækkeklipper, som både kører på benzin og batteri, STIHL løvblæser og løvsuger, STIHL stanghækkeklipper og kombimotor samt dertilhørende redskaber og tilbehør. Vi fører også er stort udvalg af STIHL motorsav, hvor disse får som både batterimotorsave og benzindrevne motorsave. Vi fører også et stort udvalg af kæder og sværd til diverse motorsave, som vi forhandlere. Har du behov for en ny græsslåmaskine, fører vi også et stort udvalg af plæneklippere. Dem kan du ligeledes få som enten benzin- og/eller batteriplæneklippere. Har du eksempelvis en masse batteridrevne maskiner, kan du med fordel undersøge vores udvalg af batterier og opladere. Det er aldrig en ulempe at have flere at skifte med, hvis arbejdet trækker ud, og du ikke skal bede om, at vente på at batterierne lader op.

Hvis du er mere nysgerrig på STIHL, kan du nedenfor se en video om historien bag og produkterne. Måske du bliver inspireret.

Vi er stolte STIHL forhandlere, og du kan derfor forvente god service og rådgivning, da vi tror på produkterne. Vi ved at mange sværger til STIHL produkter, og vi deler entusiasmen hos Lading Maskinforretning – Din STIHL forhandler i Aarhus. 

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66