STIHL højtryksrenser

Motor

  • Højtryksrenser Stihl RE 120 PLUS Højtryksrenser kr. 3.096,25 inkl. moms Læs mere
  • Højtryksrenser Stihl RE 130 PLUS højtryksrenser kr. 4.190,00 inkl. moms Læs mere
  • Tilbud!
    Højtryksrenser STIHL RE 90 højtryksrenser kr. 999,00 inkl. moms Tilføj til kurv

STIHL – effektiv rengøringsteknologi 

STIHL er lig med tysk kvalitet, og producenten har igennem snart 100 år haft fokus på udvikling af have- og parkmaskiner samt tilhørende teknologi. Grundlagt i 1926 af Andreas Stihl, og samme år blev den første STIHL håndbyggede motorsav præsenteret. 

I dag er STIHL koncernen solidt baseret som markedsførende producent og leverandør med levering og service til over 160 lande globalt. STIHL kan, ikke mindst, bryste sig af at være det mest solgte motorsavsbrand på verdensplan. 

Indenfor højtryksrensere har STIHL ligeledes gjort sig bemærket med et stort udvalg af STIHL højtryksrenser. De mange forskellige modeller og varianter klarer nemt alle rengøringsopgaver – både til brug i hjemmet og til krævende rengøringsopgaver i industrien. 

Pt. forhandler Lading Maskinforretning tre forskellige STIHL højtryksrenser, som du kan læse mere om herunder. Husk også at se det store tilbehørsprogram til STIHL højtryksrenser.  

STIHL RE 120 PLUS højtryksrenser

Denne RE 120 PLUS STIHL højtryksrenser leveres i et kompakt design med udtrækkeligt aluminiumsteleskophåndtag, børsteløs induktionsmotor med rotordyse og aluminiumspumpe. Særskilt sprøjtesæt til rengøringsmiddel. Modellen er forsynet med en brugervenlig højtrykspistol med behageligt softgrip og ekstralangt strålerør. Praktisk opbevaringsrum på siden af højtryksrenseren, der nemt kan klappes op og i. Højtydende 9 meter lang højtryksslange med integreret lynkobling. 

STIHL RE 130 PLUS højtryksrenser

RE 130 PLUS STIHL højtryksrenser er en særdeles kraftig og robust model med induktionsmotor, der går i dybden med krævende vedligeholdelses- og rengøringsopgaver. Teleskophåndtaget i aluminium er enormt praktisk og effektivt, og med den justerbare fladstråledyse kan du nemt justere trykket, som det passer dig. Leveres med en særdeles slidstærk 9 meter lang stålarmeret højtryksslange. Praktisk opbevaringsrum på siden af højtryksrenseren, og doseringssystem til rengøringsmidler.  

STIHL RE 90 højtryksrenser

RE 90 STIHL højtryksrenser er en fleksibel, kompakt og let højtryksrenser, der yder 100 bar i standardvarianten. Perfekt til udendørs rengøringsopgaver i hjemmet. Aluminiumspumpehoved, indbygget understel, sprøjtesæt til rengøringsmiddel med sprøjteflaske, rotordyse og justerbar dyse til flad stråle med trykindstilling, anti-drill lynkobling på pistolen, parkeringsposition til lukning af sprøjtelansen under pauser i arbejdet, 6 m højtryksslange, transportgreb.)

Lading Maskinforretning – officiel STIHL forhandler 

Lading Maskinforretning er officiel forhandler af STIHL produkter, og vi fører, udover højtryksrensere, et stort udvalg af højkvalitetsmaskiner fra denne producent, bl.a. batteridrevne hækkeklippere, batteridrevet stangsav, lydsvag batteristanghækkeklipper, allround motorsav med M-Tronic (M) samt batterier og andet tilbehør til batteridrevne maskiner. 

Ønsker du yderligere informationer om vores sortiment af STIHL produkter, er du velkommen til at kontakte os. 

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66