Volpilogo_sort_Uden baggrund

Volpi Originale har ikke altid været deres eget brand. Davide E Luigi Volpi Spa, blev grundlagt i 1879 og virksomheden startede med at producere manuelle rygsprøjter. I dag producerer virksomheden bl.a. kompressionssprøjter, støvsugere og elektrisk beskæringsudstyr til have & park.

Volpi - Beskæreudstyr på batteri

Havearbejdet kan består af mange opgaver, og det er et projekt man sjældent bliver “færdig med”. Græsset vil altid blive ved med at gå, hækken vil altid blive ved med at vokse, og grenene på træerne vil også blive ved med at vokse. Derfor er det vigtigt at have det bedste udstyr, så du kan overkomme havens evige udfordringer. Det giver Volpi Originale deres bud på. Volpi Originale er en Iteliensk virksomhed, som producerer batteridrevne beskæresakse, batteridrevne motorsave (grensave) og batteridrevne stangsakse. En af Volpi Originales kerneværdier er kvaliteten. Og det kan i sandhed mærkes når du står med deres produkter i hånden. I 2017 introducerede Volpi Originale en lang række af elektroniske beskæringssakse udstyret med lithiumbatteri. Produkterne er udstyret med de bedste nutidige teknologier og udvikler sig konstant.

En beskæresaks fra Volpi der bare bliver ved

Vi har vist alle stået med en beskæresaks i hånden før. Den er, når alt kommer til alt, ikke særlig kompliceret. Men alligevel har der været plads til forbedring og effektuering. Volpi har med deres batteridrevne beskæresaks, givet muligheden for at simplificere og effektuerer havearbejdet. Med en beskæresaks fra Volpi får du en utrolig stærk elektrisk saks, som kan klippe grene i forskellige størrelser uden problemer. Og den kan blive ved indtil batteriet løber tør. Med en beskæresaks fra Volpi slipper du for trætte hænder, som nok er til gene på kort sigt.

Beskæresaksen kan fås til forskellige formål. Du kan få en beskæresaks, som mest er til almindelig brug. Har du derimod brug for at arbejde i højden, så har Volpi også udviklet en stangsaks med samme teknologi. På den måde er du fri for, at skulle op på en stige, og klippe grenene. Her kan du blot stå på jorden og beskære grenene, uden risiko for at falde ned.

Volpi Batteridrevne Motorsave

Hvis en beskærersaks ikke er nok til at klare opgaverne, men en motorsav er for voldsom at tage i brug, så er det godt der er en mellemting. Volpi har introduceret en god løsning, som består af deres batteridrevne motorsave. Ved første øjekast ligner de ikke almindelige og traditionelle motorsave, men alligevel bliver de kategoriseres som motorsave. Her får du en grensav som kan tage de mest drilsomme grene uden besvær og i mange forskellige størrelser. Da motorsavene er batteridrevne larmer de ikke lige så meget, som en motorsav der kører på benzin. Det samme gælder rystelser. Du får derfor et meget behageligt værktøj at arbejde med. Du kan sagtens anvende Volpi Originales batteridrevne motorsave som håndsav til træfældning af små træer.

Indkøbskurv