Goupil

Elektriske køretøjer fra Goupil – “Mere end bare en golfvogn”

Goupil er en producent fra det sydlige Frankrig, som har produceret elektriske arbejdskøretøjer siden 1996. Siden virksomhedens begyndelse har der været produceret mange forskellige modeller gennem årene. I dag består Goupils sortiment af tre forskellige modeller. Goupil G2, G4 og G6. Med Goupils elektriske arbejdskøretøjer får du en masse egenskaber, som gør nogle af dine arbejdsopgaver lettere.

Hos Lading Maskinforretning har vi fokus på alle Goupil modeller, som er ideelle til vores kundesegment indenfor boligforeninger, gartnere samt servicefirmaer med viceværtsfunktioner. Modellerne kan let udstyres til forskellige opgaver og behov via forskellige moduler. Netop muligheden for individuelle valg og tilpasning, samt det driftssikre og bæredygtige elektriske fremdrift system, gør modellerne til et sikkert valg, som skal fragte ting rundt på mindre og trange arealer.
Har du behov for at se bilerne, er du velkommen til, at komme ud og se dem hos os. Vi giver gerne en prøvetur, så du kan se hvorfor Goupil er et populært valg blandt vores kundesegment.

Goupil G2

Goupil G2_Produktbillede

Med sit moderne design og den høje sikkerhed er Goupil G2 den perfekte arbejdshest til korte afstande både i parker, golfbaner osv. G2 er vej-lovlig og i stand til at bære op til 600 kg.

Får som lad/kassevogn
Aluminiumskabine
3-punktssikkerhedsseler
Dobbelt kredsløb bremsesystem
14″ hjul
Kraftig batteridrevet motor (Litium batterier)
Rækkevidde: Op til 100 km.
Nyttelast: Op til 600 kg.
Tophastighed: 30 km/t.
Venderadius: 4,65 m.
Antal sæder: 2 stk.

Goupil G4

Goupil G4_Produktbillede

3 nøgleord som beskriver en Goupil G4: størrelse, robusthed og ergonomi. Goupil G4 er som standart udstyret med en masse udstyr hvilket giver den højeste komfort og ydeevne. Du får et modstandsdygtig chassis, så du ikke behøver at bekymre dig om deformation. Gearet sikrer komfort og en perfekt stabilitet, ved maksimal belastning. Styring og bremser er designet til øjeblikkeligt og jævnt at reagere på førerens kommandoer.

G4’erens chassiskoncept tilbyder dig en uovertruffen alsidighed. Du kan nemlig tilpasse G4’eren til dine behov, såsom specialudstyr til affald, vedligeholdelse af parker, haver og bygninger.

Kabine
LCD-skærm
Kraftig batteridrevet motor (Litium batterier)
Rækkevidde: Op til 120 km.
Nyttelast: Op til 1200 kg.
Tophastighed: 50 km/t.
Venderadius: 3,9 m.
Antal sæder: 2 stk.

Goupil G6

“Større, hurtigere og mere komfortabel” – Det er de 3 nøgleord, som beskriver en Goupil G6 bedst. Med G6 får du en fantastisk køreoplevelse mens du arbejder. Kontrolpanelet giver dig en overskuelig brugeroplevelse mens du tilgår funktionerne. Med G6 får du et utility køretøj, som er behageligt, sikkert og robust. 

Nyttelast: 1150 kg.
Top hastighed: 80 km/t
Rumindhold: 9 m3
Rækkevidde: 150 km
Lithium batteri
3 sæder
Lys- og regnsensor
Servostyring
Opbevaringsrum
Elektriske vinduer
Opvarmede sidespejle
LCD HD display skærm

Bestil en demo af en Goupil

Hvis du ønsker mere information og en demo af Goupil elektriske kørertøjer, kan du med fordel kontakte Mikkel Schlüter. Han vil guide dig igennem alle løsninger, muligheder og fordele du kan få, ved at anskaffe en Goupil til dine arbejdsopgaver. Han giver også gerne en demo, så du kan se hvordan en Goupil virker.

Personale-foto-Mikkel

Mikkel Schlüter

Indkøbskurv