Goupil

Elektriske køretøjer fra Goupil – “Mere end bare en golfvogn”

Goupil er en producent fra det sydlige Frankrig, som har produceret elektriske arbejdskøretøjer siden 1996. Siden virksomhedens begyndelse har der været produceret mange forskellige modeller gennem årene. I dag består Goupils sortiment af tre forskellige modeller. Goupil G2, G4 og G6. Med Goupils elektriske arbejdskøretøjer får du en masse egenskaber, som gør nogle af dine arbejdsopgaver lettere.

Hos Lading Maskinforretning har vi fokus på alle Goupil modeller, som er ideelle til vores kundesegment indenfor boligforeninger, gartnere samt servicefirmaer med viceværtsfunktioner. Modellerne kan let udstyres til forskellige opgaver og behov via forskellige moduler. Netop muligheden for individuelle valg og tilpasning, samt det driftssikre og bæredygtige elektriske fremdrift system, gør modellerne til et sikkert valg, som skal fragte ting rundt på mindre og trange arealer.
Har du behov for at se bilerne, er du velkommen til, at komme ud og se dem hos os. Vi giver gerne en prøvetur, så du kan se hvorfor Goupil er et populært valg blandt vores kundesegment.

Goupil modeller

Bestil en demo af en Goupil

Hvis du ønsker mere information og en demo af Goupil elektriske kørertøjer, kan du med fordel kontakte Mikkel Schlüter. Han vil guide dig igennem alle løsninger, muligheder og fordele du kan få, ved at anskaffe en Goupil til dine arbejdsopgaver. Han giver også gerne en demo, så du kan se hvordan en Goupil virker.

Personalebillede_Mikkel1

Mikkel Schlüter

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66