Tilbehør til robotplæneklippere

Pris

Mærke

Alt i tilbehør til din Husqvarna Robotplæneklipper

Har du en robotplæneklipper, og vil du passe godt på den, så den slår dit græs i mange år fremover? Her kan du læse om noget af det tilbehør som du kan få til din Husqvarna robotplæneklipper. Hos Lading Maskinforretning forhandler vi både Husqvarna robotplæneklippere samt tilbehør. Er du ved at anskaffe dig en robotplæneklipper, kan du finde en masse ekstra tilbehør. Vi forhandler alt relevant robotplæneklipper installations udstyr, og ekstra pløkker og kabel hvis det bliver nødvendigt for dig. Ønsker du derimod at vi kommer ud og installer din robotplæneklipper, kan du blot tilkøbe en robotplæneklipper installation sammen med din nye Husqvarna Automower.

Husqvarna Automower garage

Ligesom med bilen og andre køretøjer, udsættes en robotplæneklipper også for vejr og vind, der med tiden kan skade robotplæneklipperens lak og finish. Hos Husqvarna er der blevet udviklet en Automower® Garage, der faktisk kan sidestilles med en bilgarage eller en carport, blot til anvendelse for robotplæneklipperen. Automower® Garage er elegant og smart udviklet, så den passer ind de fleste steder. Automower® Garage modvirker de langsigtede indvirkninger fra vejr, vind og sol. Den foldbare top gør det nemt at tilgå robotplæneklipperens display og tastatur. Her på siden kan du selv vælge hvilken Husqvarna Automower garage du gerne vil have til din robotplæneklipper. Garagerne passer til næsten alle Automowers. F.eks, hvis du har en Automower 305, så skal du vælge en Husqvarna Automower 305 garage. Et andet stykke tilbehør, der kan anbefales, er en kabelbeskyttelsesboks. Når ladestationen er afmonteret om vinteren er kabelbeskyttelsesboksen særdeles god til at beskytte kabelstikkene mod snavs, korrosioner, vand og sne.

Lading Maskinforretning – autoriseret forhandler af Husqvarnas Automower® robotplæneklipper serie samt tilbehør

Lading Maskinforretning forhandler Husqvarnas Automower®-serie, og måske er du allerede den glade ejer af en af modellerne fra denne fantastiske Automower®-serie. Skal det sidste tilbehør til robotplæneklipperen på plads, så du beskytter din robotplæneklipper og dens komponenter bedst muligt? • Husqvarna Automower® Garage til 300-serien • Husqvarna Automower® Garage til 400/500-serien • Kabelbeskyttelsesboks til Husqvarna Automower® Se vores udvalg i webshoppen af spændende tilbehør til Husqvarna Automower®-produkter. Din græsplæne vil altid være toptrimmet med en Husqvarna Automower®. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Du har også mulighed for at kigge forbi vores fysiske butik i True nær Aarhus.

Indkøbskurv