Robotplæneklipper

Pris

Mærke

Motor

Kvadratmeter

Robotplæneklipper giver dig mere tid i din hverdag

Drømmer du om en græsplæne, der slår sig selv? Med en robotklipper kan din drøm blive til virkelighed. Du kan smække benene op, mens din robot plæneklipper gør det hårde arbejde. En robotklipper giver dig masser af ekstra fritid, som du kan disponere over imens den udfører en perfekt græsslåning. Når du ejer en robotplæneklipper, så er det vigtigt også at vedligeholde og servicere den. Dette er også noget vi tilbyder at hjælpe med hos Lading Maskinforretning, din Husqvarna Århus forhandler. Hvorfor det er vigtigt at service og vedligeholde den, kan du læse meget mere om i vores blogindlæg omkring servicering og vedligeholdelse. 

Hvad er en robotplæneklipper?

For få årtier siden var det nærmest utænkeligt, at en plæneklipper selv kunne slå græsset. Robotteknologiens ekstreme udvikling var noget man kun stødte på i science fiction. I dag er det helt almindeligt at se en selvkørende robotplæneklipper i alverdens villakvarterer. Det er både nemmere og billigere at slå græsplænen med en robot plæneklipper. Den sørger selv for at slå græsplænen, så du ikke behøver at løfte en finger. Du behøver ikke at være hjemme, når den slår græsset, og du kan endda følge robottens arbejde over din telefon, hvis dette er noget du ønsker. Du kan blot programmere den til at slå græs på de tidspunkter der passer dig. Samtidig kører den på genopladelige batterier, hvilket både er godt for pengepungen og miljøet. Der er mange forskellige bud på markedet, på den bedste robotplæneklipper på markedet, men her hos Lading Maskinforretning mener vi at Husqvarna Automowers er et rigtig godt bud. Hvorfor vi mener at Husqvarna Automower er det, kan du læse her:

En milepæl inden for robotstyret teknologi

Hos Lading Maskinforretning er kun det bedste godt nok til vores kunder. Af den grund har vi forhandleraftaler med verdens førende producenter. For 25 år siden, i 1995, skete der en revolution inden for robotstyring og robotplæneklippere – Husqvarna introducerede den første Automower, hvilket har gjort Husqvarna til markedets førende producent af robotplæneklippere. På verdensplan har over 1,5 million haveejere en Husqvarna robotplæneklipper, hvilket taler sit eget tydelige sprog i forhold til produkternes kvalitet og popularitet. Siden introduktionen for 25 år siden, har Husqvarna, kombineret med den velkendte svenske pålidelighed, videreudviklet teknologien, sikkerheden, intelligensen og brugervenligheden i Automower-modellerne til perfektion. Husqvarna Automowers besidder en mængde features, der tilfører plæneklipperen et ekstremt højt sikkerhedsniveau. Det starter med det robuste design, hvor gummistødværn, pålidelige kuglelejer og en børsteløs motor er vigtige dele. Via sensorer registrerer Automower automatisk objekter i den planlagte klippebane, der er med til at sikre at du undgår uheldige kollisioner i din have under græsslåningen. De roterende knive foldes øjeblikkeligt ind i klippeskiven ved kontakt med et objekt under klipningen. Ubalancer og fejlkoder i klippesystemet registreres automatisk.

Lading Maskinforretning – stolt forhandler af Husqvarna robotplæneklippere

Lading Maskinforretning forhandler Husqvarnas Automower-serie, og alle modeller i denne epokegørende serie præsenterer en lang række fordele, som få enhver haveejer til at klappe i hænderne.

  • Husqvarna Automower når alle arbejdsområder, både nære og fjerne, via det indlejrede guidekabel. Selvsamme guidekabel hjælper ligeledes robotplæneklipperen med at finde den korteste rute tilbage til ladestationen.
  • Husqvarna Automower håndterer også græsslåningen på snævre og trange arealer og passager.
  • Husqvarna Automower sikrer dig en perfekt slået græsplæne i både regnvejr og tørvejr. De centrale dele i robotplæneklipperen er beskyttet mod regn, støv og rester af græs.
  • Automower finder selv tilbage til ladestationen, og lader herefter automatisk op i cirka 60 minutter hvorefter robotplæneklipperen på egen hånd genoptager arbejdet.
  • Husqvarna Automower klipper dit græs effektivt med et meget lavt energiforbrug, og du er helt fri for både emissioner og dampe. Husqvarna Automower besidder samtidig det lavest opfattede støjniveau inden for robotstyret plæneklipning.
  • Takket være det optimerede design og intelligent adfærd kan Husqvarna Automower 435X AWD klare stejle skråninger på op til 70 % eller 35°, mens de øvrige Automower-modeller nemt kan håndtere hældninger på op til 45 %.
  • Et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. På den måde husker Husqvarna Automower hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed.
  • Vores dygtige personale har mulighed for at lave installation af din nye robotplæneklipper, hvis du bor i en radius af 40 km. af Aarhus.
  • Vi har et stort serviceværksted, hvor vi har autoriserede Husqvarna robotplæneklippere mekaniker, som kan give dig den bedste service, uden at komme på kant med garantien. Få de bedste goder ved dit lokale serviceværksted for robotplæneklipper Aarhus.
  • Vi laver ofte nye Husqvarna robotplæneklipper tilbud, så vær opmærksom på vores tilbud her på shoppen. Du kan være heldig at vi har den robotplæneklipper på tilbud som du gerne vil have. Du kunne være heldig at falde over et Husqvarna Automower 310 tilbud eller et Husqvarna Automower 305 tilbud. Husqvarna Automower robotplæneklipper Aarhus forhandler.

Gå på opdagelse blandt de spændende Husqvarna Automower-produkter og tilbehør – din bedste arbejdskraft nogensinde, når det kommer til effektiv græsslåning.

STIHL robotplæneklipper – iMow

Selvom størstedelen af vores udvalg af robotklippere består af Husqvarna, så er der ingen grund til at tro, at Stihl robot plæneklippere ikke også har en særlig plads hos os. Stihl iMow er et godt eksempel på en rigtig god robotplæneklipper. Faktisk blev iMow RMI 632 tildelt “bedst i test” af forbrugerrådet Tænk i 2020. iMow 422 PC har også kun fået rosende ord af dens testere. Du kan derfor roligt rette søgelyset mod STIHL iMow når du skal have en ny robotplæneklipper kørende rundt på græsplænen. iMow robotterne er rigtig effektive, og det skyldes deres robusthed og deres ydeevne. En iMow kan nemlig klare en hældning på hele 45%, så du får ingen problemer ved at holde græsset flot klippet, hvis haven er lidt ujævn. Desuden har iMow ikke et særligt højt lydniveau, hvilket gør, at den ikke er et forstyrrende element på plænen. STIHL robotplæneklipper er i tilgift en af de hurtigste robotter på markedet, så den klarer plænen i et snuptav.

Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?

Hos Lading Maskinforretning vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at finde den robotplæneklipper, som passer bedst til dine behov. Du kan danne dig et overblik blandt vores udvalg her på webshoppen. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe ind til os, eller besøge os i vores showroom.

Få installeret din nye robotklipper – Vi er eksperter i robotinstallation

Hos Lading Maskinforretning bestræber vi os efter at være din fortrukne forhandler af robotplæneklipper i og omkring Aarhus. Derfor har vi nogle gode løsninger når det kommer til installationer, reparationer og serviceaftaler, til vores kunder som er i eller tæt på Aarhus. Det er dog ikke ens betydning med, at vi til sidestiller vores kunder fra resten af landet. Ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 8.00-15.00 alle hverdage). Vi har rigtig dygtige installatører hos Lading Maskinforretning, så vi har rig mulighed for, at komme og installere din nye Husqvarna Automower. Vi installerer robotplæneklippere på græsarealer og haver i en radius af 40 km fra vores butik i Tilst, men vi har mulighed for at lave særaftaler vedrørende installationer. Du kan ringe på tlf. 54 55 87 50 for nærmere information vedrørende robotplæneklipper installation. Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected], hvor der altid vil være mulighed for at få svar på dine spørgsmål.

Indkøbskurv