ARS

ARS_Logo

ARS er en producent af haveredskaber såsom beskæresakse, håndsave, stangsakse og meget andet. Men bag omfangsrige sortiment af haveredskaber er der en lang historie. ARS blev startet i Japan i 1876 af Torakichi Takigawa og har været i familien indtil nu, hvor den nuværende direktør er Shigetaka Takigawa. ARS’ første produkter var knive, der var lavet til at skære tobak, og har siden udviklet sig til det sortiment vi kender i dag.

Udvalgte produkter

Godt værktøj fra ARS

Med haveredskaber fra ARS kan du være sikker på, at du har værktøjet i orden. ARS har i mange år produceret havredskaber i meget høj kvalitet, som sikre forbrugere af deres produkter effektive resultater. Det er almindeligt kendt, at japanerne er knivskarpe, når det gælder produktion af skarpe genstande, og ARS er bestemt ingen undtagelse. Tvært i mod. ARS anvender “high carbon steel” til at producere deres værktøj, og det er nemt at holde utroligt skarpt. Det er derfor en selvfølge, at man skal passe på fingrene, når man arbejder med værktøjet.  

Her hos Lading Maskinforretning er vi glade for at vi er blevet ARS forhandlere. Du kan derfor finde vores store udvalg her på vores webshop eller tage dig et kig på produkterne i vores showroom. Så har du også rig mulighed for at se på det fantastiske værktøj med både øjnene og fingrene.

ARS sakse i forskellige størrelser 

Når du er i gang med beskæreringsarbejdet, møder du mange forskellige grentykkelser. Derfor finder du også et bredt udvalg af sakse, som hver i sær er verdensmestre i klippearbejdet af forskellige grentykkelser. Hvis du f.eks. skal klippe mindre grene, er ARS håndsakse en åbenlys valgmulighed, men vi har sikker også prøvet at skulle klippe en gren over med en alt for lille håndsaks, hvor vi måtte tage fat i de større redskaber. Derfor finder du også ARS ørnenæbssakse, som giver dig mulighed for at klippe tykkere grene.

Skal du klippe i højden? Intet problem. Blandt sortimentet finder du stangsakse, som du kan bruge, når du skal klippe i højden. Du behøver ikke kravle rundt på en stige, da du blot kan stå på jorden og klippe i højden. Stangsaksenes skafter er lavet i aluminium, så de vejer ikke ret meget. Det vil blandt andet hjælpe dig med, at holde balancen med stangsaksen når du skal klippe grenene over, og så bliver du ikke så hurtigt træt i armene.

ARS’ sakse kan anvendes til meget andet end blot at klippe grene i haven. De kan anvendes til frugttræer, høst, bonsai-træer, blomster, grøntsager, skovbrug, anlægsgartner, industri, madlavning og meget mere. ARS sortimenter er så bredt, at du kan finde sakse til, snart sagt, hvert et formål, og det bedste ved det er, at du ikke går på kompromis med kvaliteten.  

ARS save til de mest besværlige opgaver

Blandt vores udvalg af ARS save finder du både stangsave, foldesave og beskæringssave. Alle save har forskellige formål, og ARS’ save er heller ingen undtagelse. Hvis du skal beskære et træs grene, er beskæringssaven et godt stykke værktøj at vælge. Hvis du derimod skal beskære tykke grene i højden, vil en stangsav være din bedste mulighed. Er dit behov sådan lidt allaround, kan foldesaven anbefales, da den er nemt at folde sammen og opbevare sikkert mens du bl.a. kravler op og ned ad en stige.

Indkøbskurv